Na zaključni turnir regionalne lige v Črno goro

Za rokometašice Krima Mercatorja se sezona vztrajno približuje koncu. V soboto jih čaka tretja tekma v končnici državnega prvenstva, prihajajoči teden pa bo zaznamoval zaključni turnir regionalne lige.

Medtem, ko je črnogorska Budućnost v četrtfinalu Lige prvakinj morala priznati premoč aktualnemu prvaku Györiju (48:56), se je Vardar na zaključni turnir najboljše četverice prebil prek danskega Midtjyllanda (56:48). Sara Ristovska, ki bo od prihodnje sezone del ljubljanske ekipe, je tako znova v igri za najbolj željeno lovoriko.

V črnogorski prestolnici se znova obetajo tri izjemno zanimivi dvoboji. Na zadnjem turnirju v Skopju so namreč razlike znašale le nekaj zadetkov. V sredo, 25. aprila, ob 17.00, bodo Krimovke še zadnjil stopile nasproti Vardarja. Dan kasneje pa bodo že ob 11.00 izzvale še domačo Budućnost.

Ljubljanske rokometašice, ki so že potrdile nov, že 23. naslov državnih prvakinj, bodo s sobotnim gostovanjem v Celju končale prvo polovico končnice. Do konca sezone jih čakajo še povratne tekme proti Krki, Zagorju in ekipi Z’dežele.

ZAKLJUČNI TURNIR REGIONALNE LIGE, PODGORICA, ČRNA GORA:
torek, 24. aprila, ob 19.00:BUDUĆNOST : VARDAR
sreda, 25. aprila, ob 17.00:VARDAR : RK KRIM MERCATOR
četrtek, 26. aprila, ob 11.00:BUDUĆNOST : RK KRIM MERCATOR