Miša Marinček v novo sezono tudi z vlogo

»V tej vlogi sem že bila v reprezentanci in klubih, že v lanski sezoni sem kar čim bolje pomagala Tamari Mavsar in tako svojo vlogo že poznam. Moja obveza je, da čimprej sprejmemo nove punce, da se povežemo in čim uspešneje nastopamo v novi sezoni. Po prvih treningih ni z mladimi nobenih problemov, vse so ambiciozne, delavne, inteligentne punce,« je svojo novo kapetansko vlogo pokomentirala Miša Marinček.

Svojo novo desno roko je ob začetku prvega dela priprav napovedal trener in selektor Uroš Bregar. Miša Marinček se odlično znajde med vratnicama, to je že večkrat dokazala, tudi v najbolj težkih situacijah. V RK Krim Mercator nastopa vse od sezone 2004, na igrišču in ob njem jo boste zlahka prepoznali ob spodbujanju soigralk. Njeni nastopi pa niso spregledani niti med trenerji, ki so jo že večkrat uvrstili med najboljše posameznice.

Prve tekme v novi vlogi bo Miša, skupaj s soigralkami, odigrala 19. in 20. avgusta na 13. Memorialu Vinka Kandije, ki bo odličen preizkus in pregled pripravljenosti pred kvalifikacijskim turnirjem, ki bo na Kodeljevem potekal 10. in 11. septembra.