Krimovke obdarile Mercatorjeve obiskovalce

Tudi rokometašice Krima Mercatorja so že zakorakale v veseli december. Na prvi dan najbolj čarobnega meseca v letu so obiskale dva Mercatorjeva hipermarketa in obiskovalce obdarile s posebnimi presenečenji. Podelile so nekaj vstopnic za nedeljski rokometni spektakel, ko bo v Hali Tivoli gostoval danski Odense Håndbold.
EHF LIGA PRVAKINJ
Hala Tivoli (Ljubljana)
Krim Mercator
14.00
Odense (DAN)
Nedelja, 4. december 2022

 

Nina Žabjek, Valentina Klemenčič in Barbara Arenhart so obiskale Hipermarket Ljubljana Rudnik, Barbara Lazović, Jovanka Radičević in Nataša Ljepoja pa so razveselile kupce Hipermarketa Ljubljana Šiška. Ker se tigrice zavedajo, kako bo na njihovi zadnji domači evropski tekmi v tem koledarskem letu pomembna podpora s tribun, so obiskovalce obeh trgovin povabile v Halo Tivoli in mednje razdelile nekaj vstopnic.

Tekma se bo v nedeljo, 4. decembra, v Hali Tivoli začela ob 14.00. Vstopnice so na voljo TUKAJ! Vabljeni tudi najmlajši rokometni navdušenci, za katere bomo poskrbeli s prazničnimi animacijami.

Da pa je bilo vse skupaj bolj zabavno, so nekaj letakov, ki prinašajo brezplačen ogled novega rokometnega spektakla, skrile v obeh trgovinah. Bodite pozorni, če je morda kje ostal še kakšen. Če pa sreča ne bo na vaši strani, so vstopnice še vedno na voljo tukaj.