Krimovke nadaljujejo uspešen domači niz

Pričakovano so, po včerajšnjem gostovanju v Celju, rokometašice Krima Mercatorja brez težav nadigrale tudi obalni Koper. Tigrice so si 17 zmago v državnem prvenstvu priborile z rezultatom 36:16.
Ž.U.R.D. Koper : Krim Mercator 16:36 (8:19)
sreda, 24. marec, ob 19.00, Bonifika, Koper – brez gledalcev
Sodnika: Miha Miklavčič, Roman Gorišek - Delegat: Franc Starc
Koper: Gojkovič 3, Matejčič, Fidel, Horvat 1, Benčič, Poplašen S. 2, Vatovec 1, Žorž, Poplašen A. 4, Hilj, Bytyqi, Arnavtovič 4, Marič, Teraž 1.
Krim Mercator: Gjerek, Risović; da Silva Vieira, Jurič 3, Abina 4, Pletikosić 7, van Kreij 4, Klemenčič 9, Konatar 2, Ljepoja, Svetik 7.
7-metrovke: Koper 7 (4), Krim Mercator 2 (2)
Izključitve: Koper 0 minut, Krim Mercator 8 minut

Več o torkovi zmagi v Celju, ki se je končala z rezulatom 31:24 v korist krimovk, si lahko preberete TUKAJ.

Že prvi obalni polčas je pokazal razmerje moči na igrišču. Ljubljanske rokometašice so si že pred glavnim odmorom priborile visoko prednost enajstih zadetkov (8:19), ki so jo še oplemenitile v nadaljevanju.

Na dvoboju, ki se je končal z rezultatom je strelsko formo potrdila Valentina Klemenčič, ki je dosegla devet zadetkov. Matea Pletikosić in Maja Svetik sta obe dosegli po sedem zadetkov.

Razpored tekem Krima Mercatorja najdeš TUKAJ, lestvice vseh tekmovanj pa TUKAJ.

Nekoliko težji izziv večkratnim državnim prvakinjam prinaša sobotna tekma proti ajdovskemu Mlinotestu. Dvoboj, ki se bo začel ob 18.00, si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na naši FB strani @rkkrim.