Brnović: »Smo bolj uigrane, med sabo se bolje poznamo.«

Še samo tri tekme so ostale v skupinskem delu letošnje EHF Lige prvakinj. To pomeni le še tri priložnosti za osvojitev dveh točk in povečanje svojega skupnega izkupička. Prva priložnost rokometašice Krima Mercatorja čaka že v soboto, 3. februarja, ob 18.00, ko bodo v Areni Stožice gostile danski Ikast.

Prvi medsebojni obračun v tej sezoni se je končal na zelo grenak način. Danke so takrat pred domačimi navijači zmago slavile s končnim izidom 33:32. Takrat je določala končnica, a v ljubljanskem taboru so prepričani, da je tokrat lahko drugače.

Tekma se bo v Areni Stožice začela v soboto (3. 2.) ob 18.00, vstopnice so na voljo TUKAJ.

Zahtevne tekmice predstavljajo dodatno motivacijo, tigrice pa so tudi na zadnjih dveh ot treh evropskih tekem dve točki potrdile prav v zadnjih sekundah tekme.

Krimovke tako pozitivnih mislih pričakujejo sobotno srečanje, za katerega poudarjajo, da bodo veliko pripomogli tudi domači navijači.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by RK Krim Mercator (@rkkrim)

Kaj pred tekmo z Ikastom pričakujejo v Krimovem taboru?

Ta krajši premor smo izkoristili, da popravimo malenkosti, za katere prej ni bilo časa. Želimo si igrati na najvišji možni ravni, saj sta pred nami dva zaporedna obračuna proti dvema odličnim danskima ekipama. Zdravstveno stanje ekipe je stabilno, tako da verjamem, da bomo v soboto potrdili dve osvojeni točki iz Budimpešte.

Dragan Adžić, trener

Pripravili smo se dobro – imeli smo nekaj več časa. Ekipa Ikasta je zelo kakovostna, kar je v tej sezoni že pokazala, a prepričana sem, da bo v soboto vse odvisno od nas. Pozorne bomo morale biti na vračanje v obrambi, saj nam bo nasproti stala hitra ekipa. Odločalo bo tudi število tehničnih napak.

Barbara Lazović

Od naše zadnje medsebojne tekme se je precej spremenilo. Mi smo bolj uigrane, bolj se poznamo med sabo. Za nami je več treningov in tekem, zato mislim, da smo precej močnejše. A tudi one so zelo kakovostne. Igrajo v močni ligi z vselej zahtevnimi tekmami. Pred sobotnim obračunom smo motivirane, saj smo v položaju na lestvici, kjer je vse odvisno od nas.

Tatjana Brnović