Brezplačne majice za prvih 200 navijačev

Rokometašica Krima Mercatorja bodo v soboto, 26. marca, ob 16.00, odigrale prvo od dveh tekem play-offa Lige prvakinj. Tekmice prihajajo z Madžarske. Boljša ekipa z obeh tekem se bo uvrstila v čertrtfinale evropskega tekmovanja.

Vstopnice so že na voljo! Zagotovi si jih TUKAJ.

Krimovke se zaradi zasedenosti Stožic tokrat selijo v Tivoli, kjer so v lanski sezoni že okusile zmago. Z 28:27 so bile boljše od ruskega Rostov-Dona. Tokrat jim bodo nasproti stale rokometašice FTC-ja, ki so se leta 2020 dvakrat veselile zmage. Da se bodo igralke ljubljanske ekipe počutile kar najbolj domače, bomo tribuno obarvali v modro. Prvih 200 gledalcev bo prejelo brezplačne majice kluba, vsi obiskovalci pa lahko v znak podpore pridete navijat v modrih oblačilih.

Pred tekmo bo zaživel kotiček z navijaškimi artikli, ki vas bo čakal na posebni stojnici na vhodu N na zahodni strani Tivolija. Poleg ponudbe oblačil boste na ta dan lahko naročili tudi personaliziran dres Krimovk ali kupili dres vaše najljubše igralke.

Pestro dogajanje bo tudi za otroke, ki jih poleg otroškega kotička čaka poslikava obrazov, med polčasom bomo v dvorani razdelili nagrade naših sponzorjev. Mame bodo v znak materinskega dne imele tokrat prost vstop.

Tekma tokrat ne bo le športni dogodek, temveč zabava za vso družino. Krimovo družino.