V nedeljo s Krimom in za Krim!

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 12. februarja, zaključujejo s skupinskim delom EHF Lige prvakinj. Če se želijo uvrstiti v play-off najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja, bo zmaga nad romunsko CSM Bucuresti nujna. Tigrice verjamejo, da jim lahko uspe, hkrati pa so prepričane, da bo s pomočjo najboljših navijačev veliko lažje!

Krimovke bodo v nedeljo, 12. februarja, ob 14.00 začele lov za vstopnico v play-off elitne EHF Lige prvakinj! V Areni Stožice bodo gostile vodilno ekipo skupine A, romunski CSM Bucuresti. Pred varovankami Dragana Adžića je zahtevna naloga, a s pravo podporo prav nič ni nemogoče!

#KrimovaDružina za vse rokometne navdušence pripravlja nepozaben evropski spektakel

Že v dopoldanskih urah bodo temperaturo Arene Stožice dvignile mlade rokometašice Krima Mercatorja, Sevnice, Krke, Tržiča, Izole, Vrhnike in Logatca, ki se bodo med seboj merile na turnirju v ogrevalni dvorani.

Vrata v dvorano Stožice, kjer se bo nato ob 14.00 začel pravi evropski spektakel, se bodo odprla eno uro pred začetkom tekme. Za ogrevanje bo poskrbel Fun For You s svojimi vselej zabavnimi rekviziti, dolgčas pa ne bo niti nekoliko mlajšim navijačem. Ustvarjali bodo lahko v otroškem kotičku ali pa se s poslikavo obraza našega zvestega sponzorja dm-ja prelevili v prave tigre in tigrice.

Želiš biti del odločilne tekme? Zagotovi si svojo vstopnico s klikom TUKAJ.

Tudi naši ostali sponzorji že nestrpno pričakujejo nedeljski dvoboj Krimovk. Prav vsi (Nutrispoint, Intersport) pripravljajo bogate nagrade. Avtohiša Malgaj bo v MEGA nagradni igri enemu srečnežu podelila vikend doživetje z novim Renault Australom, BTC pa bo dva nagrajenca razveselil z dnevno vstopnico v njihovo deželo savn.

Razlogov, zakaj se v nedeljo vidimo v Areni Stožice, je dovolj! Se strinjaš? Pohiti po svojo vstopnico in si pripravi oblačila v naših barvah. Obarvajmo zelene Stožice v modro!

Za koga? Za Krim!