Tigrice za uvod suvereno proti Izoli

Rokometašice Krima Mercatorja so s polno močjo vstopile v novo sezono 2020/2021, ki bo poskrbela za številne spremembe na marsikaterem rokometnem področju. Državno prvenstvo so odprle z domačo tekmo proti Izoli, ki so jo suvereno dobile z rezultatom 43:20.

V želji, da bi zadnje dneve pred začetkom evropske Lige prvakinj izkoristili kar najbolje, smo po dogovoru z gostujočo ekipo izpeljali že v začetku tedna. Izolanke so v prestolnico pripotovale z veliko motivacijo.

V delu prvega polčasa so dobro parirale ljubljanski zasedbi, ki je v nadaljevanju pokazala svojo pripravljenost in tekmo med obilnim deževjem pripeljala v varen pristan. Za visoko zmago (42:20) sta največ zadetkov prispevali Manca Jurič in francoska okrepitev Oceane Sercien Ugolin.

Predstavitev celotne evropske ekipe, razporede vseh tekem in še več zanimivosti boste kmalu lahko ujeli na prenovljeni spletni strani. Hvala, da ste tudi vi #KrimovaDruzina!

1. KOLO DRŽAVNEGA PRVENSTVA, CENTER STOŽICE
ponedeljek, 31. avgust 2020, ob 18.40, brez gledalcev
RK KRIM MERCATOR : ŽRK IZOLA 43:20 (21:9)
Krim Mercator:
Jurič 7, Sercien-Ugolin 7, Klemenčič 6, Kojić 6, Vieira 3, Žabjek 3, Svetik 3, Abina 2, Cerovak 2, Gomilar Zickero 2, Pletikosić 1, Vučko 1.
Izola: Hodžič 7, Mujanovič 4, Krese 3, Vujmilovič 2, Berzelak A. 1, Peharc 1, Berzelak L. 1.
ZAPISNIK TEKME