Tamara Mavsar na Polikliniki začenja dolgo pot okrevanja

Tamara Mavsar je uspešno prestala operacijo križnih vezi in že začela z rehabilitacijo. Prvi mesec rehabilitacije bo potekal na ljubljanski Polikliniki, nato pa bo delo nadaljevala v Šmarjeških toplicah. Zadnji del rehabilitacije bo Mavsarjeva preživela pod budnim očesnom kondicijskega trenerja Roka Svetka.

Na Superpokalu je Krimovke spremljala s tribun, na igrišča pa naj bi se tekmovalno vrnila v šestih mesecih. Huda poškodba 26-letne rokometašice je šokirala Krimovke, a cilji v novi sezoni ostajajo enako visoki. Trener Uroš Bregar lahko na levem krilu računa še na mladi in hitri Polono Barič ter Ines Amon.

Ljubljanske rokometašice po osvojitvi Superpokala čakata začetek regionalne lige in državnega prvenstva. V soboto, 7. oktobra pa bodo v Romuniji začele tudi novo evropsko sezono.

Tamara Mavsar, rokometašica Krima Mercatora:
»Vsem bi se rada zahvalila za vzpodbudne besede. Operacija je za mano, prvi dan je bilo še boleče, nato pa se je bolečina umirila in soigralke sem lahko spremljala pri osvojitvi Superpokala. Sedaj me čaka veliko dela, a kot pravijo, vsak pravi rokometaš mora v življenju prestati operacijo kolena. Verjamem, da bom tudi jaz to uspešno prestala.«