Sezona je končana, Krimovkam 28. lovorika

Rokometašice Krima Mercatorja so slavile tudi na zadnji tekmi sezone in tako tudi v tej sezoni državnega prvenstva osvojile vse možne točke. Po zmagi proti celjski ekipi Z'dežele je sledila še slavnostna podelitev pokala in medalj za najboljše.
Krim Mercator - ŽRK Z'dežele 40:32 (23:16)
petek, 19. maj, ob 17.30, Center Stožice, 105 gledalcev
Sodnika: Marko Pirc, Matjaž Pirc; Delegatka: Monika Cuder Skrlič
Krim Mercator: Radosavljević 6, Pineau 3, Abina, Žabjek, Arenhart, Klemenčič 3, Ljepoja 2, Varagić, Ngombele 9, Kovarova 8, Stefanišin, Rosiak 3, Marković 4, Svetik 2.
ŽRK Z'dežele: Bon Brzin 10, Ašič, Vrček 5, Regner 2, Tripkovič, Pišek 4, Dobnik 3, Meža, Zulić 2, Čerenjak, Bukovec 1, Artelj, Strnad Zelen 5.
7-metrovke: Krim Mercator 6 (5), ŽRK Z'dežele 8 (6)
Izključitve: Krim Mercator 4 minut, ŽRK Z'dežele 0 minut

Tigrice so dvoboj proti štajerski ekipi pričakovano dobile in enajstič v iztekajoči se sezoni dosegle 4o zadetkov (40:32). Betchaidelle Ngombele je dosegla devet zadetkov, za še več navdušenja na tribuni je poskrbela Sergeja Stefanišin, ki je med vratnicama stala zadnjih deset minut tekme in tako svoji bogati beri nagrad pridodala še eno zlato medaljo.

Tigrice so pokal za naslov državnih prvakinj prejele iz rok predsednika RZS dr. Bora Rozmana in se tako poslovile od tekmovalne sezone.