RK Krim Mercator ima novo spletno stran

Nova sezona prinaša tudi novosti na spletu. Ob novi spletni strani RK Krim Mercator, ki bo še bolj pregledna, ažurna in privlačna, rokometašice v novo sezono stopajo tudi pod enotnim ključnikom #KrimovaDruzina.

Prenova spletne strani je trajala več mesecev. Poleg analize stanja, potreb, pregleda obstoječih podatkov in navad uporabnikov je vsebovala tudi načrtovanje in realizacijo spletnega mesta. Osvežen spletni naslov sedaj ponuja nekatere tehnološke trende, prijazen pa je tudi uporabnikom mobilnih telefonov. “Dodali smo odštevalnik, da bodo navijači obveščeni o naslednji tekmi in ustvarili lastne gife, s čimer smo povezali spletno stran in družbena omrežja,” so povedali pri agenciji Engagency, kjer so poskrbeli za prenovo.

Osvežena je tudi vizualna podoba. “Poudarili smo ključni barvi kluba, modro in roza, ki smo ju združili skozi čudovit preliv. Ta motiv je rdeča nit skozi celotno spletno stran,” še dodajajo.

Spletna stran rkkrim.com ponuja še kopico novosti, med drugim bo kmalu na voljo tudi v angleškem jeziku. Vabimo te, da si vzameš čas in si poleg te novice ogledaš še ostale novosti, ki smo jih pripravili zate. Prav tako pa na družbenih omrežjih, predvsem Instagramu, lahko preveriš, katere vsebine se zbirajo pod ključnikom #KrimovaDruzina.