Prva tiskovna konferenca je za nami

Današnja tiskovna konferenca je potekala na zanimivem mestu, saj smo predstavnike sedme sile povabili pred dvorano Stožice, ki jo je danes končno obsijalo sonce. Tiskovna konferenca se je začela s kratkim nagovorom Jake Kravanje, ki je napovedal podpis pogodbe z našim novim opremljevalcem športne opreme, to je postala Kempa. V nadaljevanju je besedo prevzela trenerka dr. Marta Bon in igralke, ki bodo klub predstavljale v tej sezoni. Po tiskovni konferenci je bil na vrsti tudi trening odprt za javnost.

Slavnostno sta pogodbo z opremljevalcem športne opreme podpisala generalna sekretarka Tina Kravanja in direktor podjetja Dassašport, Stojan Zorčič. Po podpisu so besedo prevzele rokometašice, ki so se vsaka posebej predstavile.

Trenerka Marta Bon je na kratko povzela cilje, ki smo si jih zastavili pred letošnjo sezono. Prvi in najpomembnejši je zagotovo zagotovitev finančne stabilizacije, ki bo omogočila tudi vrhunske rezultate, ki si jih želimo vsi, »za letošnjo sezono so naši cilji povsem jasni. Prvi je finančno-organizacijska stabilizacija kluba. Moja velika želja je, da bi zagotovili razmere, v katerih to okolje in klub lahko vzdrži. Upam, da bodo te razmere dovolj dobre, da bodo omogočile tudi rezultatske cilje. Cilje bomo postavili zelo visoko, to pomeni preboj v drugi del Lige prvakinj, torej najmanj tretje mesto v prvem delu Lige prvakinj. Verjamem, da ga s to ekipo lahko dosežemo. Cilj je seveda tudi osvojitev državnega in obeh pokalnih naslovov. V regionalni ligi si seveda želimo čim boljše uvrstitve, predvsem pa bomo skozi to tekmovanje pridobivali tekmovalne izkušnje.«

Avgust je namenjen telesni pripravi, v tem mesecu pa se bomo udeležili tudi dveh pripravljalnih turnirjev. Prvi bo potekal v Romuniji, drugi pa v Koprivnici. V začetku septembra je na sporedu že super pokal (6. september), ki bo letos organiziran prvič. V Ilirski Bistrici se bomo pomerili proti RK GEN-I Zagorje.