Prihaja Marija Obradović

Po tekmovalno uspešni sezoni, v kateri smo izpolnili vse cilje, se pospešeno pripravljamo na naslednjo, ki bo še bolj zanimiva in pestra. Rokometašice še niso odšle na dopust, pripravljajo se na reprezentančne akcije, kjer bodo znova predstavljale pomemben del svojih ekip. Že kmalu se jim bo na treningih pridružila nova soigralka.

Prihodnji dve sezoni bo Krimov dres nosila 22-letna srbska rokometašica Marija Obradović. Marija velja za eno najbolj perspektivnih srbskih rokometašic, kot kapetanka srbske reprezentance letnika 1992 je zaigrala v polfinalih svetovnih in evropskih prvenstev. 6. in 13. junija bo tudi del članske reprezentance, ki se bo v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerila proti Romuniji.

176 centimetrov visoka leva zunanja rokometašica je doslej igrala za domače Millenium, Dinamo, Radnički, Cepelin in Crveno zvezdo, pred letošnjo sezono je prišla v Slovenijo. Na 21. tekmah je za Zagorje dosegla 85 zadetkov.

Skupaj z Majo Luković, s katero sta dobri prijateljici, sta že bili soigralki pri Crveni zvezdi, v pravkar končani sezoni sta obe pripotovali v Slovenijo, v prihodnji pa bosta znova soigralki.