Pravno obvestilo

Lastnik spletnega mesta in domene rkkrim.com (v nadaljevanju spletno mesto RK Krim) je Rokometni klub Krim, Vojkova 100, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Rokometni klub Krim).

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno-

Niti Rokometni klub Krim, niti katera koli druga pravna ali fizi─Źna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja delni─Źarjem ali katerim koli tretjim osebam za kakr┼íno koli ┼íkodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmo┼żnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakr┼íne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Rokometni klub Krim prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov pridobljenih prek povezav, ki niso last Rokometnega kluba Krim, in prav tako ne odgovarja za spoštovanje zasebnosti na navedenih povezavah.

Pridr┼żujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakr┼íen koli na─Źin in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprej┼ínjega opozorila. Za kakr┼íne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

INFORMACIJE
Lastnik spletnega mesta, Rokometni klub Krim, bo s potrebno skrbnostjo posku┼íal zagotavljati natan─Źnost in a┼żurnost podatkov, hkrati pa si pridr┼żuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali ga kadar koli preneha dopolnjevati brez vsakr┼ínega predhodnega obvestila, in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

ZAŠČITENE ZNAMKE
Vse znamke na spletnem mestu so za┼í─Źitene, ─Źe lastnik spletnega mesta ne dolo─Źi druga─Źe. To vklju─Źuje tudi vse lastnikove logotipe in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Vsa besedila, slike ter druge vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi lastnik, ─Źe bi z njim radi poslovno sodelovali, ne odgovarja za natan─Źnost in to─Źnost navedenih podatkov. Lastnik ali katera koli druga pravna ali fizi─Źna oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakr┼íno posredno, neposredno, posebno ali naklju─Źno ┼íkodo, ki bi nastala zaradi napa─Źnega obiskoval─Źevega razumevanja vsebin spletnega mesta. Intelektualna lastnina na spletnem mestu, z znamkami in avtorskimi deli vred, je za┼í─Źitena. Ni─Ź na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

VAROVANJE ZASEBNOSTI
Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi dobili informacije in za to kontaktirajo s podjetjem. Izklju─Źno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam ┼żeli (prijava na e-novice). Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam. Va┼í IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju te┼żav s stre┼żnikom in urejanju spletne strani. Na┼ía spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Podjetje ne prevzema odgovornosti za spo┼ítovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki
Izjava o varstvu podatkov dolo─Źa na─Źin oz. postopek zbiranja in uporabe osebnih podatkov, pridobljenimi prek spletnega mesta, ki ga upravlja Rokometni klub Krim.

Rokometni klub Krim izjavlja, da varuje zasebnost vsakega obiskovalca spletnega mesta. Brez privolitve obiskovalcev ne bomo razkrili nobenih osebnih podatkov, razen v primerih, ki jih dolo─Źa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, prepre─Źevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kr┼íitve eti─Źnih norm za dolo─Źene poklice, monetarne, prora─Źunske in dav─Źne zadeve, nadzora javne varnosti in varstva subjekta podatkov ali pravic in svobo┼í─Źin drugih v obsegu, ki je nujen za dosego namena, zaradi katerega se dolo─Źa omejitev, razen v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ki so povezani z narodnim, rasnim in drugim poreklom, s politi─Źnimi, verskimi in drugimi prepri─Źanji, z izobrazbo, zdravstvenim stanjem, razen nalezljivih bolezni ali spolnega vedenja.

Neosebni podatki
Po zakonodaji smemo zbirati va┼íe neosebne podatke, kot so: kateri brskalnik uporabljate, podatek o tem, s katere spletne strani ste bili povezani na na┼íe spletno mesto. Na podlagi teh podatkov ne morete biti identificirani, nam pa koristijo le za pripravo u─Źinkovitih storitev na spletnem mestu. Podatke o ┼ítevilu povezav s tretje spletne strani na na┼ío spletno mesto lahko posredujemo lastniku ali upravljavcu tretje spletne strani, saj vas na podlagi teh podatkov ni mogo─Źe identificirati. Kadar obi┼í─Źete na┼ío stran, lahko na va┼í ra─Źunalnik shranimo nekatere podatke (poznano kot ÔÇścookieÔÇÖ). Ti podatki pospe┼íijo uporabo na┼íega spletnega mesta, vendar pa jih lahko kadar koli izbri┼íete ali prepre─Źite z ustrezno nastavitvijo v programski opremi.

Rokometni klub Krim mora kot upravljavec zbirke osebnih podatkov na zahtevo posameznika:

ÔÇô dopolniti ali popraviti osebne podatke, za katere se ugotovi, da so nepopolni, neto─Źni ali nea┼żurni.
ÔÇô izbrisati osebne podatke, za katere posameznik tako zahteva in Rokometni klub Krim nima posebnega pravnega interesa, da podatke hrani;
ÔÇô omogo─Źiti vpogled v katalog podatkov, vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nana┼íajo nanj, ter njihovo prepisovanje;
ÔÇô posredovati izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nana┼íajo nanj;
ÔÇô posredovati seznam tistih, katerim so bili v skladu s petim odstavkom 11. ─Źlena Zakona o varstvu osebnih podatkov v dolo─Źenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v ÔÇô zbirki osebnih podatkov in se nana┼íajo nanj;
ÔÇô omogo─Źiti vpogled v vire, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o posamezniku vsebuje zbirka podatkov in metodo obdelave.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO?

Osebne podatke zbiramo za namene funkcionalnosti delovanja in za potrebe tr┼żenja preko elektronske po┼íte ter dru┼żbenih omre┼żij.

Rokometni klub Krim bo na podlagi vašega pisnega soglasja obdeloval vaše osebne podatke za naslednje namene:
ÔÇô za po┼íiljanje e-po┼ítnih sporo─Źil (emailov) z namenom obve┼í─Źanja o novostih, aktivnostih ter dogodkih pri upravljavcu.
ÔÇô za marketin┼íke namene (remarketing; npr. Facebook, Google ogla┼íevanje itd).
ÔÇô za segmentiranje uporabnikov in nadaljnje po┼íiljanje prilagojenih (individualiziranih) sporo─Źil skozi ve─Źkanalno komunikacijo, kar pomeni, da lahko razli─Źni uporabniki prejemajo sporo─Źila z razli─Źno vsebino z namenom bolj┼íega (bolj relevantnega) obve┼í─Źanja posameznikov in doseganja vi┼íje stopnje zavzetosti uporabnikov.
ÔÇô za vse druge namene, za katere se specifi─Źno strinjate pri sodelovanju z upravljavcem.

Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih bomo uporabili le za zgoraj omenjene aktivnosti.

VPOGLED V PODATKE

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva vpogled v svoje podatke ali njihov izbris na naslov info@rkkrim.com. Zahteva bo obravnavana v roku 30 dni od datuma pošiljanja.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Na┼ía spletna stran uporablja pi┼íkotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku nalo┼żimo na va┼í ra─Źunalnik oziroma mobilno napravo. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogo─Źimo njeno bolj┼íe delovanje in uporabo. Pi┼íkotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Google Analytics: Izklopi
(dopusti oz. onemogo─Źi izdelovanje analitike z mojimi obiski spletnega mesta.)

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri va┼íem prvem obisku na┼íe spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vpra┼íamo za dovoljenje uporabe pi┼íkotkov.┬á ─îe dovoljujete uporabo pi┼íkotkov, kliknite na gumb ┬╗Zapri obvestilo┬ź na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk.

S klikom na povezavo ┬╗politika pi┼íkotkov┬ź vam, poleg opisa politike pi┼íkotkov na┼íe spletne strani, omogo─Źamo tudi mo┼żnost izklopa dolo─Źenih pi┼íkotkov. To storite s klikom na povezavo ┬╗Izklopi┬ź.

Va┼ío odlo─Źitev zapi┼íemo v pi┼íkotek:

Nastavitev lahko v nadaljevanju vedno spremenite.
Pi┼íkotke lahko popolnoma izbri┼íete oziroma onemogo─Źite z nastavitvami v va┼íem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomo─Ź va┼íega brskalnika. V primeru, da boste pi┼íkotke popolnoma izklju─Źili, vam morda kak┼ína izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.