Po nedeljskemu kosilu se vidimo v Stožicah!

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 19. marca, ob 14.00 čaka prva tekma play-offa EHF Lige prvakinj. V Areni Stožice bo gostovala CS Rapid Bucuresti in da bi bilo izhodišče pred povratnim dvobojem v romunski prestolnici kar se da dobro, bo podpora najboljših navijačev nujna. #KrimovaDružina pripravlja pravo rokometno doživetje, ki ga ne gre zamuditi!

Želiš biti del velikega evropskega spektakla? Zagotovi si svojo vstopnico s klikom TUKAJ.

Z ogrevanje Arene Stožice bodo poskrbele mlade rokometašice OŠ Nove Fužine, OŠ KDK, OŠ Milana Šuštaršiča, OŠ Mirana Jarca, OŠ Maksa Pečarja, OŠ Martina Krpana, OŠ Nove Jarše, OŠ Božidarja Jakca, OŠ Zalog, OŠ Poljane, OŠ Zadobrova, OŠ Sostro, OŠ Oskarja Kovačiča, OŠ Vide Pregarc in OŠ Jožeta Moškriča, ki se bodo med seboj merile na turnirju v ogrevalni dvorani.

Vrata v veliko dvorano, kjer se bo ob 14.00 začel evropski spektakel, se bodo odprla eno uro pred začetkom tekme. Za ogrevanje bo poskrbel Fun For You s svojimi rekviziti, dolgčas pa ne bo niti nekoliko mlajšim navijačem. Ustvarjali bodo lahko v otroškem kotičku ali pa se s poslikavo obraza našega zvestega sponzorja DM-ja prelevili v prave tigre in tigrice.

Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Prvih 50 obiskovalcev se bo lahko za lažje navijanje okrepilo z brezplačnimi hot-dogi, vsi pa se bodo lahko po nedeljskem kosilu posladkali s slastnimi vaflji.

Nedeljski dvoboj poleg rokometašic nestrpno pričakujejo tudi sponzorji Krimove družine, ki pripravljajo bogate nagrade. Hyundai Slovenija bo v veliki nagradni igri enemu srečnežu podelila vikend testno vožnjo z novim Hyundai Tucsonom.

Razlogov, zakaj se v nedeljo vidimo v Areni Stožice, je dovolj! Se strinjaš? Pohiti po svojo vstopnico in ogrej glasilke. Za koga? Za Krim!