Ob vrnitvi na parket proti Turkinjam

Rokometašice Krima Mercatorja se v soboto, 5. februarja, vračajo na tekmovalni parket. V domači Areni Stožice bodo proti turškemu Kastamonu lovile novo zmago. Obračun se bo začel ob 16.00. Vstopnice so na voljo TUKAJ, prenos pa bo na Arena Sport 1.
delo ehf liga prvakinj
Center Stožice
Krim Mercator
16.00
Kastamonu (TUR)
Sobota, 5.2.2022


Turška ekipa, ki v skupinskem delu elitnega evropskega tekmovanja nastopa prvič, trenutno zaseda zadnje mesto v skupini B Delo EHF Lige prvakinj. V tej sezoni rokometašice Kastamona še niso okusile slasti zmage. Septembra so morale premoč priznati tudi Krimovkam, ki so bile v Turčiji predvsem po zaslugi razigrane Katarine Krpež Šlezak (devet zadetkov) boljše s 24:23.

V ekipi, ki jo vodi turški strokovnjak Hakan Günal, domače rokometašice moči združujejo s Črnogorkami, med katerimi v tej sezoni izstopa izkušena desnokrilna igralka Jovanka Radičević. Na 10 evropskih tekmah je dosegla že 64 golov, nazadnje je šestkrat zabila proti Sävehofu.

Ljubljančanke bodo v obračun proti dvakratnim zmagovalkam turške rokometne lige vstopile z mislijo na zmago. Z njo bi prednost pred Turkinjami povečale na sedem točk, hkrati pa ohranile stik z zasedbo Sävehofa, ki ob odigrani tekmi več trenutno zaseda šesto mesto.

Vstopnice so že na voljo na spletnem mestu mojekarte.si.