Navijaško ustvarjalni kotiček za najmlajše

Domače tekme Krimovk smo to sezono popestrili s kotičkom za najmlajše. Ti imajo na vrhu tribune C pod budnim očesom animatorke in maskote kluba – tigrice – svoje ustvarjalne delavnice. Ustvarjanje je brezplačno, udeleži se ga lahko vsak mlajši obiskovalec tekme.

Otroci ter predvsem njihovi starši so otroški kotiček lepo sprejeli. »Radi se vračajo in preživljajo tekme na ustvarjelen, zabaven in aktiven način,« pravi Špela, ki vsako domačo tekmo otrokom pripravi drugačno animacijo. »Teme so delno osredotočene na rokomet, hkrati pa skušamo vedno izbrati še dodatne dejavnosti, ki se navezujejo na aktualni čas v letu. Pomembno je tudi, da je na vsaki tekmi nekaj novega, kar pritegne otroke.« Tako so na dosedanjih tekmah izdelovali zapestnice in verižice, poostavljali hiške in sestavili mesto, reševali zabavne naloge, izdelovali živalice iz tulcev, pisali božične voščilnice in pisma Božičku ter zapisovali praznične želje za Krimovke.

Vstopnice so že na voljo! Zagotovi si jih TUKAJ.

Otroški kotiček obiskujejo otroci različnih starosti, vsem je skupno, da je tekme prehitro konec. »Otroci sodelujejo, so veseli novih prijateljev in animacije, zanima pa jih tudi tekma,« pravi animatorka. V ‘rokometu’ se preizkušajo tudi sami, nemalokrat se baloni spremenijo v žogo in skušajo posnemati kakšno akcijo z igrišča. Veliko sprašujejo o dogajanju v dvorani, navijajo, ploskajo, vedno so aktualne tudi rokometne pobarvanke. »Nad otroškim kotičkom so morda še bolj kot otroci navdušeni njihovi starši. Prijetno so presenečeni, da organizator ponuja varstvo otrok za čas tekme,« to v slovenskem prostoru ni novost, je pa redkost. Na ta način jim omogočimo brezskrben ogled tekme, pri čemer se zabava vsa družina. Temu je namenjena tudi družinska vstopnica.

Atrakcija otroškega kotička je tudi tigrica, nad katero so vedno navdušeni. »Vedno je aktualno fotografiranje z maskoto, presenetila pa jih je tudi že z darilci, česar so se zelo razveselili.« Namen otroškega kotička je s tem, ko družine nasmejane zapuščajo dvorano, dosežen. Veseli tudi, da se številni otroci vračajo, kar dokazuje, da se imajo tu zares fino.