Naj se lov na 24. lovoriko domačega prvenstva začne!

Rokometašice Krima Mercatorja predčasno začenjajo sezono državnega prvenstva, v kateri bodo lovile že 24. domačo lovoriko. Zaradi nekaj sprememb in pestrega urnika v naslednjih dneh in tednih bodo naše rokometašice v tem tednu odigrale dve tekmi, obe na domačem igrišču, saj je dvorana v Žalcu zaprta zaradi prenove.

Krimovke že 19. in 20. septembra čaka tudi prvi turnir regionalne lige, ta je poskrbela za prestavitev tekme drugega kola proti naši mlajši članski ekipi, Ljubljani. Derbi dveh naših ekip bomo tako videli že danes, v torek, 11. septembra, ob 18.00. V petek, 14. septembra, bodo naše rokometašice znova zaigrale v Stožicah.

Čaka jih namreč tekma proti Žalcu, ki bi moral biti gostitelj dvoboja uvodnega kola, a zaradi menjave luči v domači dvorani smo se skupaj odločili za menjavo terminov. V Žalcu bomo tako gostovali šele v desetem kolu, ki bo predvidoma potekal v januarju.

Državno prvenstvo začenjamo z dvema domačima tekmama, če se po jutru dan pozna, čaka ljubljanske rokometašice odlična sezona. Cilji in zahteve so jasne, ena od treh domačih lovorik pa je že osvojena. Veliko sreče in dobrih tekem moramo zaželeti tudi naši mlajši ekipi, kjer motor in srce ekipe predstavljajo naše mladinske rokometašice. Te v soboto, 15. septembra, čaka še domača tekma proti Velenjčankam, povratnicam v prvo ligo.

2. KOLO DRŽAVNEGA PRVENSTVA, ŠC STOŽICE
torek, 11. septembra, ob 18.00
RK KRIM MERCATOR : RK LJUBLJANA