Na predzadnji tekmi sezone je padel še Vardar

Rokometašice Krima Mercatorja so zaključni turnir regionalne lige začele z odlično zmago proti Vardarju, udeležencu turnirja najboljše četverice elitne Lige prvakinj. Zmago s 34:29 je dodatno začinil še povratek Tamare Mavsar.

Celotna sezona regionalne lige je poskrbela za marsikatero izenačeno in razburljivo tekmo. Veliko je bilo dvobojev z minimalnimi razlikami, a tokrat je Krimovkam uspel še korak dlje. Vardar je do zadnje tekme štel osem zmag in le en neodločen rezultat, tokrat pa proti Urošu Bregarju in njegovi razigrani ekipi ni našel pravega odgovora. Pomagali niso niti trije zadetki Sare Ristovski, ki bo v prihodnji sezoni zaigrala v slovenski prestolnici

Ljubljanske rokometašice čakajo le še na zadnjo tekmo proti domači Budućnosti. Dvoboj, ki se bo v četrtek, 11. aprila, začel ob 11.00 bo odločal tudi o končnem drugem in tretjem mestu.

ZAKLJUČNI TURNIR REGIONALNE LIGE
sreda, 25. aprila, ob 17.00
RK KRIM MERCATOR : ŽRK VARDAR 34:29 (18:16)
Krim Mercator:
Omoregie 7, Mavsar 6, Benko 5, Stanko 5, Tsakalou 4, Koren 3, Zulić 2, Amon 2, Abina 1.
Vardar: Keramichevska 5, Radičević 4, Kuznetsova 3, Khmyrova 3, Ristovska 3, Klikovac 2, Čanađija 2, Lekić 2, Sazdovska 1, Lazović 1, Petrović 1, Gichevska 1.

četrtek, 26. aprila, ob 11.00
ŽRK BUDUĆNOST : RK KRIM MERCATOR