Lamprini Tsakalou je znova oblekla številko 22

Lamprini Tsakalou se je pred začetkom sezone odločila za zanimivo spremembo. Namesto številke 34, ki jo je nosila v krstni sezoni pri Krimu Mercatorju, je na prvih pripravljalnih tekmah oblekla dres s številko 22. Gre namreč za številko, ki ji pomeni zelo veliko in jo spremlja že vse od malih nog.

Dvaindvajset je cifra, ki jo je na svojem hrbtu Sanja Gregorc. Po daljšem premoru zaradi materinstva se je v minuli sezoni vrnila v našo sredino in seveda ji je pripadla prav številka, ki si jo je želela tudi Tsakaloujeva.

Igre Tsakaloujeve v prvi sezoni v slovenski prestolnici niso ostale neopažene. V rubriki Around the world (Okoli sveta) jo je v Ljubljani obiskala tudi novinarka Evropske rokometne zveze.

Lamprini Tsakalou, rokometašica Krima Mercatorja:
“Zadnja sezona je bila zame prva v dresu Krima. Želela sem si številke 22, a je pripadla Sanji, ki jo zelo spoštujem in cenim. Zdaj, ko sem dobila priložnost pa jo bom z veseljem nosila. Ko sem bila še nekoliko mlajša, sem rada spremljala nogomet, moj idol je od nekdaj Brazilec Kaka, ki je nosil prav to številko. Ob meni je že od začetka rokometne kariere, na avtobusu izberem 22. sedež, prav tako tudi v hotelu.”

POGLEJ PRISPEVEK O LAMPRINI TSAKALOU