Krimovke konec tedna po 29. pokalno lovoriko

Rokometašice Krima Mercatorja po vrnitvi v klubske vrste ne počivajo. V mislih imajo napad na drugo domačo lovoriko te sezone. Lepe možnosti za osvojitev se namreč ponujajo konec tedna, ko bo športna dvorana v Litiji gostila zaključni turnir Pokala Slovenije, tigrice pa bodo napadale svoj 29. naslov v omenjenem tekmovanju.

Torkov ples kroglic v rudniku Sitarjevec je odločil, da bo precej zanimivo že polfinalno dogajanje rokometnega konca tedna. Varovanke Dragana Adžića se bodo namreč že v soboto, 20. aprila, ob 20.00 srečale z drugouvrščeno ekipo državnega prvenstva, z Mlinotestom Ajdovščino.

Ponovitev lanskega polfinalnega dvoboja bo razkrila drugo udeleženko velikega finala, ki bo na sporedu v nedeljo, 21. aprila, ob 17.30. Za prvo vstopnico se bosta dan prej pomerili zasedbi Litije in Trga ABC Izole.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rokometna zveza Slovenije (@rzs_si)

Kaj pred finalnim pokalnim turnirjem pričakujejo v Krimovem taboru?

Ponovila se je zgodba iz minule sezone, naš polfinalni tekmec je znova Mlinotest Ajdovščina. Zagotovo bi bilo za ženski rokomet bolje, da bi se s tekmicami pomerile v finalu, a tako je žreb pač odločil. Ajdovke so v slovenskem prostoru naše najtesnejše tekmice. Pričakujem dobro tekmo. Mi imamo vsako sezono le en cilj – osvojiti pokalni naslov. Verjamem, da bo klub iz Litije odlično organiziral zaključni turnir in da lahko pričakujemo dobro rokometno vzdušje.

Barbara Lazović, kapetanka