Glasuj za najboljše mlade rokometašice!

Na spletnem portalu Handball Planet lahko vse do 21. maja glasujete za najboljše mlade rokometašice v sezoni 2017/18. Med kandidatkami so tudi rokometašice Krima Mercatorja!

Aneja Beganović, je kandidatka za najboljšo krožno napadalko, družbo ji delajo še Tatjana Brnović (Budućnost), Josefine Huber (Thüringer) in Anastasia Illarionova (Zvezda Zvenigorod). Za Krimovo številko 14 lahko glasuješ TULE.

V kategoriji organizatork igre so ob bok Karine Sabirove (Astrakhanocka) in Helene Gigstad Fauske (Midtjylland) postavili kar dve Krimovki. Tjašo Stanko in Elizabeth Omoregie, za njiju lahko glasuješ TULE.

Ne smemo pa pozabiti niti na odlično desnokrilašico Saro Ristovsko, ki jo bomo v novi sezoni lahko videli v modrem dresu slovenskih državnih prvakinj. Zanjo lahko glasuješ TULE.

Do konca sezone nas ločita le še dve tekmi državnega prvenstva. V sredo, 9. maja, ob 20.00, bodo Krimovke gostovale v Zagorju. Teden dni kasneje pa bomo črto pod sezono potegnili na Galjevici. Tekmi, ki se bo v sredo, 16. maja, začela ob 18.30, bo sledila še podelitev nagrad za 23. državne prvakinje.