Deli z nami zlate spomine

Letos mineva 20 let od izjemne sezone krimovk, tiste, ki jih je izstrelila na zemljevid zmagovalk Lige prvakinj. Tudi zato bo to leto v znamenju zlate barve in spominov na sezono 2000/01.

Del nostalgije ste lahko tudi zvesti navijači kluba in vsi, ki ste rokomet spremljali pred dvema desetletjema. Tako kot mi delimo utrinke rokometašic z in izven igrišča, si želimo, da vi delite svoje z nami. V ta namen vas pozivamo, da preko spodnjega obrazca preprosto naložite kakšen spomin, fotografijo, posnetek ali predmet izpred 20 let, ko so si tigrice pokorile celotno Evropo. Vsako poslano sporočilo bomo pogledali in ga glede na kvaliteto in vsebino umestili na spletno stran kluba. Vsakemu se bomo zahvalili s simboličnim darilcem kluba.

Zlato generacijo 2000/01 so sestavljale naslednje igralke: Luminuta Hutupan, Branka Jovanović, Sergeja Stefanišin, Olga Čečkova, Mihaela Bobocea, Tanja Dajčman, Natalija Derepasko, Deja Doler, Inna Dolgun, Anja Frešer, Vesna Horaček, Agnieszka Matuszewska, Branka Mijatović, Maja Mitrović, Tanja Oder.
Tako kot srečo je prav, da delimo tudi spomine.

#KrimovaDruzina

Foto: Aleš Fevžer