Deli z nami zlate spomine

Letos mineva 20 let od izjemne sezone krimovk, tiste, ki jih je izstrelila na zemljevid zmagovalk Lige prvakinj. Tudi zato bo to leto v znamenju zlate barve in spominov na sezono 2000/01.

Del nostalgije ste lahko tudi zvesti navija─Źi kluba in vsi, ki ste rokomet spremljali pred dvema desetletjema. Tako kot mi delimo utrinke rokometa┼íic z in izven igri┼í─Źa, si ┼żelimo, da vi delite svoje z nami. V ta namen vas pozivamo, da preko spodnjega obrazca preprosto nalo┼żite kak┼íen spomin, fotografijo, posnetek ali predmet izpred 20 let, ko so si tigrice pokorile celotno Evropo. Vsako poslano sporo─Źilo bomo pogledali in ga glede na kvaliteto in vsebino umestili na spletno stran kluba. Vsakemu se bomo zahvalili s simboli─Źnim darilcem kluba.

Zlato generacijo 2000/01 so sestavljale naslednje igralke: Luminuta Hutupan, Branka Jovanovi─ç, Sergeja Stefani┼íin, Olga ─îe─Źkova, Mihaela Bobocea, Tanja Daj─Źman, Natalija Derepasko, Deja Doler, Inna Dolgun, Anja Fre┼íer, Vesna Hora─Źek, Agnieszka Matuszewska, Branka Mijatovi─ç, Maja Mitrovi─ç, Tanja Oder.
Tako kot sre─Źo je prav, da delimo tudi spomine.

#KrimovaDruzina

Foto: Ale┼í Fev┼żer