Pozdrav iz Grčije: Lamprini Tsakalou ☀️

Pred začetkom sezone je vrste Krima Mercatorja okrepila tudi grška reprezentantka Lamprini Tsakalou. 25-letna rokometašica je nase že na prvih pripravljanih tekmah začela opozarjati z izredno preglednostjo in hitrostjo. Njena radoživost in večni optimizem sta se hitro razširila in okužila tudi evropski rokometni svet. “Sonce iz Grčije” so ji v svojem videu pripisali na Evropski rokometni zvezi.

Labrina se v zadnjih dneh ukvarja z zvinom gležnja, a ta je ni ustavil, da bi tudi proti danskemu Midtjyllandu stisnila zobe in odigrala nekaj minut. Ravno dovolj, da se je z lobom s sedmih metrov uvrstila med najlepše zadetke četrtega kola. Krimovke so v Ikastu iztržile veliko točko (24:24), a ta jim še ne zagotavlja uvrstitve med najboljših osem ekip stare celine. Vsaj točko bodo tako iskale na Kodeljevem to soboto, 3. marca, ob 19.30, proti velikemu Rostov-Donu. Teden dni kasneje bodo v zadnji tekmi glavnega dela gostovale še v madžarski prestolnici, kjer jih čaka težak duel z Györom.

Daljši prispevek v angleščini si lahko preberete tudi na spletni strani namenjeni rokometni Ligi prvakinj. Najdete ga lahko s klikom TULE.

5. KOLO GLAVNEGA DELA LIGE PRVAKINJ, SKUPINA 1, KODELJEVO
sobota, 3. marca, ob 19.30
RK KRIM MERCATOR : ROSTOV-DON

PRISPEVEK O LABRININI ŠPORTNI POTI
NAJLEPŠI ZADETKI ČETRTEGA KOLA