“Velika želja je, da se nekoč znova vrnem v Krim”

Tamara Mavsar se po 11 sezonah, ki jih je preživela v našem klubu poslavlja, saj se za dve sezoni odpravlja k skopskemu Vardarju. Tamara je v dresih vseh selekcij Krima zbrala več kot 2400 zadetkov, s trdim delom si je prigarala kapetanski trak v ekipi in tudi reprezentanci.

»Krimu bom vedno hvaležna za vse, kar mi je ponudil. Za ponudbo, ki sem jo dobila iz Vardarja, je zagotovo zaslužna Krimova rokometna šola. Seveda ni lahko oditi od doma, a moja želja je vedno bila, da bi se preizkusila v tujini. Zagotovo pa je velika želja, da se nekoč znova vrnem v Krim,« je dejala kapetanka Tamara Mavsar.

Z veliko željo in nepopustljivostjo na tekmah je popolnoma zasluženo postala eden najbolj prepoznavnih obrazov naše ekipe, vedno nasmejano in pripravljeno za pogovor in fotografijo ste jo radi ustavili, priljubljena pa je tudi pri mladih rokometašicah, ki rade oblečejo dres Tamare Mavsar.

Ponosni smo, da se je Tamara v naših vrstah izoblikovala od mlade nadobudne rokometašice do vrhunske športnice, ki bo dobila priložnost zaigrati za skopski klub. Zahvaljujemo se ji za vse, kar je dala ekipi in ji želimo veliko uspeha v Makedoniji.

Celotni pogovor s Tamaro, ki je Ligo prvakinj prvič okusila pri 17 letih in že takoj opozorila nase, bomo objavili v naslednjih dneh.