Vabljeni na tiskovno konferenco in druženje pred Hišo športa

Ponedeljek je ponavadi najtežji dan v tednu, a prihodnji bo drugačen. Vabimo te v Hišo športa, kjer bomo pred začetkom Lige prvakinj pripravili posebno druženje, prišle bodo članice, ki bodo del ekipe v petek, ko bo šlo zares. Prišle bodo tudi mlade rokometašice, ki bodo prikazale svoje veščine. Večer pa ne bo popoln brez vas, navijačev, ki ste puncam dali krila, ko so dvakrat osvojile vrh Evrope, ob strani pa jim stojite tudi takrat, ko nastopijo nekoliko težji dnevi. Pridite torej v ponedeljek v center Ljubljane, kjer se bomo skupaj družili in odigrali tudi kakšno igro.

Druženje bomo začeli ob 19.30 uri, v prostorih Hiše športa bo organizirana novinarska konferenca, kjer se bodo pred začetkom najpomembnejših tekem predstavile igralke, beseda pa bo tekla tudi o nasprotniku v prvem krogu, avstrijskemu Hypu Niederösterreich. Po uradnem delu se bomo preselili ven, kjer boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki si morda želite pomeriti z našimi rokometašicami. Pripravljene bodo žoge, igralne konzole in še marsikaj zanimivega.

Pred Hišo športa so postavili ogromno žogo, kjer so predstavljeni ljubljanski klubi, seveda ne manjka niti Krimov logotip, ki ga najdete blizu grba KK Union Olimpija in NK Olimpija Ljubljana, ki sta tudi v Stožicah naša soseda. Tudi pred njo vas bomo povabili, da skupaj z igralkami pokažemo, da ljubiteljev rokometa ni tako malo. Pripravili bomo tudi nekaj sladkorčkov, a vendarle naj kakšna malenkost ostane skrivnost.

Vabljeni torej v ponedeljek, 13. oktobra od 19.30 ure naprej v Hišo športa, ki jo najdete na naslovu Breg 2.