V soboto prednovoletno športno druženje

Druga decembrska sobota bo v Galjevici združila osem Krimovih ekip. Štiri ekipe mlajših deklic in po dve kadetinj in članic bodo svoje rokometne veščine prikazovale vse od dopoldanskih ur, vse tja do poznega večera. Mlajše deklice B bodo na igrišče stopile prve, ob 10. uri, zapustile ga bodo članice Ljubljane, nekaj pred deseto uro zvečer.

Za vse ekipe bodo sobotne tekme zadnje domače dejanje letošnjega leta. Krimove članice čaka še gostovanje v Ajdovščini, Ljubljančanke v Piranu. Le mladinke, ki bodo v soboto po večini zaigrale za članice Ljubljane, še čakajo na zadnjo domačo tekmo. Gostje bodo prišle iz Celja.

Vsi navijači in podporniki boste poleg bogatega športnega programa lahko uživali tudi ob hrani, pijači in srečelovu.  Na prodaj bodo tudi klubski navijaški in spominski izdelki, s katerimi boste letošnjo zimo preživeli v stilu, hkrati pa izrazili dodatno podporo klubu in igralkam.

Vrhunec dogajanja bo tekma med vodilnima in neporaženima kluboma državnega prvenstva. V goste prihaja primorski RK Piran, ki je edino točko v prvem krogu prepustil Celjankam. Pirančanke na lestvici tako za našimi dekleti zaostajajo le za točko. Tekma se bo začela ob 18. uri, vabljeni!

Sobota, 23. december:
10:00 mlajše deklice B RK Krim Mercator – RK Ljubljana
11:15 mlajše deklice A RK Krim Mercator – RK Ljubljana
14:15 kadetinje RK Krim Mercator – ŽRK Celje Celjske mesnine
16:00 kadetinje RK Ljubljana – RK Gen-I Zagorje
18:00 članice RK Krim Mercator – RK Piran
20:00 članice RK Ljubljana – RK Zelene doline Žalec