V Koprivnico po nove tekmovalne izkušnje

Ker se novi izzivi v Ligi prvakinj in državnem prvenstvu nezadržno približujejo, se bodo Krimovke v prihodnjem tednu podale na dva turnirja v sklopu regionalne lige. Prvi bo na sporedu že ta konec tedna. V nedeljo, ko se bodo naša dekleta dopoldne pomerila proti Metalurgu, nato pa še proti domači Podravki. Krimovke, ki bodo proti Koprivnici jutri krenile po dopoldanskem treningu, bodo prvo tekmo odigrale ob 10. uri, druga pa bo na sporedu ob 18. uri.

Večjih težav s poškodbami ni. Nina Zulič in Polona Barič pridno trenirata, še nekaj dni bo zaradi poškodbe prsta okrnjeno trenirala Gloria Pavlova. Prvič bo Krimov dres na tekmi oblekla Allison Pineau, ki na treningih dokazuje za kako veliko igralko gre. Na prvih tekmah novega leta bo tako trenerka Marta Bon lahko računala na veliko večino igralk, ki kandidirajo za nastope v Ligi prvakinj.

Nedelja, 18. januar:
10:00 RK Krim Mercator – ŽRK Metalurg
18:00 Podravka Vegeta – RK Krim Mercator

Že v sredini prihodnjega tedna bodo Krimovke znova na poti. Odpravile se bodo v Skopje, kjer bodo v sredo in četrtek odigrale tekmi proti črnogorskima predstavnicama regionalne lige, Budućnostjo in Danilovgradom.
Sreda, 21. januar 19:00 RK Krim Mercator – Budućnost
Četrtek, 22. januar 16:30 ŽRK Danilovgrad – RK Krim Mercator

Peti, predzadnji turnir regionalne lige, bodo Krimovke odigrale v domači Galjevici. Predzadnji vikend februarja bodo gostile nasprotnici tega vikenda, Podravko in Metalurg.