Tigrice zaključile še tretji turnir regionalne lige

Rokometašice Krima Mercatorja so na Galjevici odigrale še zadnjo pripravljalno tekmo pred uradnim nadaljevanjem sezone. Na zadnji tekmi tretjega turnirja regionalne lige so se pomerile proti Budućnosti, ki se prav tako pripravlja na glavni del evropske Lige prvakinj.

Po tekmah proti Rudarju, ki sta jih oba trenerja izkoristila za številne rotacije in so priložnost dobile številne mlade rokometašice, je tokrat šlo na polno. Tigrice sicer še vedno pogrešajo številne nosilke igre, ki so tudi tokrat dvoboj spremljale s tribune, a Budućnost je znova morala napeti vse moči, da je v zadnjih minutah tekme nabrala prednost, ki je zadostovala za peto zmago v regionalni ligi.

Ljubljanske rokometašice do začetka evropske Lige prvakinj čakajo številne obveznosti v domačem pokalu in državnem prvenstvu. V torek, 15. januarja, ob 18.40, se bodo na domačem terenu pomerile proti Žalcu, dan kasneje jih, ob 19.00, čaka gostovanje pri Celju. Zadnji teden pred nadaljevanjem evropske sezone bodo končale v soboto, 19. januarja, ko se bodo ponovno pomerile proti Žalcu, tokrat v gosteh.

3. TURNIR REGIONALNE LIGE, LJUBLJANA:
petek, 11. januarja, ob 18.30, Center Stožice
RK KRIM MERCATOR : ORK RUDAR 18:19 (6:10)

sobota, 12. januarja, ob 18.00, Center Stožice
ŽRK BUDUĆNOST : ORK RUDAR 22:12 (8:5)

nedelja, 13. januarja, ob 14.45, Galjevica
RK KRIM MERCATOR : ŽRK BUDUĆNOST 21:25 (13:14)
Krim Mercator: Gnabouyou 2, Krsnik 2, Vojnovič, Barič 8, Stanko 6, Pandžić, Vučko 1, Krajnc, Žabjek, Amon, Perederiy, Ristovska 2.
Budućnost: Rajčić, Konatar 1, Jauković 6, Bulatović A., Suslova, Zoqbi de Paula, Laslo 1, Džaferović, Godeč 1, Premović 2, Bulatović K., Brnović 1, Ramusović 4, Raičević 6, Grbić 3, Pletikosić.