Še 10 dni do prvega vrhunca letošnje sezone

10 dni nas še loči do prve evropske tekme nove sezone. Predzadnji septemberski vikend smo z zanimanjem spremljali dogajanje v Leizpigu, kjer so potekale kvalifikacije za zadnjega četrtega udeleženca skupine A, kjer smo že poznali prva nasprotnika, Dinamo-Sinara in Hypo Niederösterreich. V igri za četrtega nasprotnika sta bila najbolj vroča nemški Leipzig in madžarski FTC. V dolgi finalni kvalifikacijski tekmi je Leipzig slavil šele po streljanju sedemmetrovk.

A Leipzig bo naš nasprotnik šele v drugem krogu skupinskega dela. “Prehitel” ga je avstrijski Hypo, ki v Stožice prihaja v petek, 17.10 ob 19.00 uri. Deset dni nas torej loči do prve domače tekme Lige prvakinj.

Vstopnice za prvo domačo tekmo proti Hypu so že na voljo na spletni strani Eventima (klik!), posamezna vstopnica stane 5 EUR, na voljo pa so tudi nekoliko cenejše vstopnice za družine, dijake, študente, upokojence in invalide, cena teh znaša 3,90 EUR. V primeru, da pridete v večji skupini, ki znaša vsaj deset navijačev, cena vstopnice znaša 3,50 EUR.
Na voljo so tudi sezonske vstopnice, ki jih lahko naročite na naslednji povezavi (klik!), cena sezonske vstopnice znaša 25 EUR.

Če želite posebno doživetje tekme najvišje kakovosti, si lahko zagotovite VIP vstopnico. Cena VIP vstopnice za posamezno tekmo znaša 50 EUR, za celotno sezono pa 150 EUR.

Kako do vstopnic? Vstopnice za prihajočo tekmo s Hypom in sezonske vstopnice že lahko kupite na Eventimovi spletni strani (klik!), vstopnice so na voljo tudi v hipermarketih Mercator, na bencinskih poslovalnicah Petrol in v ostalih Eventimovih prodajnih mestih.

Vabimo vas, da si tekmo ogledate v čim večjem številu in s tem tudi dekletom na igrišču dodate še nekaj dodatnih moči.