Pridi na tekmo in vikend preživi z Nissan Juke-om

Si že kdaj sodeloval v nagradni igri? Zadel majico? Vstopnice? Darilni bon? Tokrat lahko čez vikend odpelješ kar avtomobil, popolnoma novi Nissan Juke. Vse kar moraš narediti je le, da prideš na tekmo Lige prvakinj, ki bo v petek, 13. februarja ob 18. uri.

Avtohiša Malgaj je naš zvesti sponzor, ki mu zaupajo vse Krimovke. V salonu vam bodo predstavili Renaulte, Dacie In Nissane. Slednjega lahko po tekmi Lige prvakinj odpelješ tudi ti. Med polčasom tekme proti Budućnosti, bomo med kupci vstopnic izžrebali nekoga, ki se bo lahko v konec tedna odpeljal z Nissam Juke-om.

Vstopnice so na voljo na spletni strani Eventima (klik!) in na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji. Nakup vstopnic bo omogočen tudi dve uri pred začetkom tekme, v petek 13. februarja od 17. ure.

Organizatorja nagradne igre sta RK Krim Mercator, Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana in Avtohiša Malgaj, Tržaška cesta 108, 1000 Ljubljana. V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki je starejši od 21 let. Nagrajenec prejme vikend najem vozila, s katerim lahko opravi 500km. Dodatna poraba se obračuna po ceniku Avtohiše Malgaj. Vstopnice so na voljo na spletni strani Eventima (klik!) in na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji. Nakup vstopnic bo omogočen tudi dve uri pred začetkom tekme, v petek 13. februarja od 17. ure. Več informacij na info@rkkrim.com in info@malgaj.com.