Pred Pokalom Slovenije zmaga proti Danilovgradu

Krimovke so v Skopju odigrale še četrti turnir regionalne lige. Pomerile so se proti obema črnogorskima predstavnikoma Budućnostjo in Danilovgradom. Nekoliko spremenjena postava napram tisti iz Koprivnice je premoč priznala Budućnosti (24:35), novo zmago pa dosegla proti Danilovgradu (15:26).

RK Krim Mercator – Budućnost 24:35 (9:17)
Petrukhina, Stefanišin, Artsiukhovich 3, Jurič, Pineau 1, Mavsar 6, Hrnčič 1, Bajramoska, Omoregie 1, Koren 4, Jankovič 4, Gregorc 1.

ŽRK Danilovgrad – RK Krim Mercator 15:26 (8:9)
Petrukhina, Stefanišin, Artsiukhovich 2, Jurič, Pineau, Mavsar 9, Hrnčič 2, Bajramoska 3, Omoregie 1, Koren 5 Jankovič 2, Gregorc 2.

Naslednji, predzadnji turnir letošnje izvedbe regionalne lige bo potekal pri nas. 21. in 22. februarja bomo gostili Podravko in Metalurg. Točni datumi in ure igranja bodo znani v prihodnjem mesecu.
Zelo pestro bo tudi prej. Krimovke v nedeljo čaka osmina finala Pokala Slovenije, vrhunec sezone pa prihaja šest dni kasneje. 31. januarja se začenja drugi del Lige prvakinj. Krimovke novo popotovanje začenjajo v domačih Stožicah proti Thüringerju. Vstopnice so že v prodaji, kupite jih lahko na vseh Eventimovih prodajnih mestih in s klikom na povezavo. Več o vstopnicah za drugi del Lige prvakinj in o možnosti nakupa trojčka za vse domače tekme pa tule.