Pozdravljeni obiskovalci navijaškega kotička!

Pozdravljeni obiskovalci navijaškega kotička!

Končno se je zopet začelo.

Seveda mislim na rokomet, ter vse kar je povezano z Krim Mercatorjem. Nekaj časa je že minilo, kar sem se nazadnje oglasil. To pa ne pomeni, da se ni nič dogajalo okoli Krima, kot tudi med nami Krimovci. Večina nas si je polnila baterije za prihajajočo sezono, nekateri na morju, drugi v hribih, tretji kako drugače….
Podzavestno smo imeli v glavah dogajanje okoli Krima, ker smo videli kako turbulentno se je zaključila lanska sezona. Ni nam bilo vse eno in prav zaradi tega smo nestrpno pričakovali informacije, ki pa jih je bilo bolj malo, pa še te so bile bolj »skope«. Očitno pa se je vodstvo kluba »zakopalo« v delo, ter sestavilo zanimivo ekipco, za prihajajočo sezono.

V prispevku bom opisal več dogodkov, katerih smo se Krimovci udeležili v poletnem času.
Začnemo s tradicionalnim vzponom na Porezen,
katerega so v preteklosti spoznale tudi Krimovke.

Dne 2.8.2014 smo se dobila v Škofji Loki. Zbrala se je mala ekipca, ki se je preko Železnikov pripeljala do Davče. Tu smo parkirali avtomobil in se »pogumno« pognala v hrib. Po približno uri hoje smo prispeli na vrh Porezna, od koder se nam je odpru prekrasen pogled na ostala vršace.
Porezen

Pričakovali smo, da nas bo pozdravil naš prijatelj Jože Janc, ki je bil letos oskrbnik koče na Poreznu. Na našo žalost pa je že zaključil svoje »službovanje« na planini.

na vrhu, Porezen

Sledila je novinarska konferenca 6.8.2014
na kateri so se predstavila dekleta, ki bodo branile barve Krima v prihajajoči sezoni. Postavilo se je vprašanje, ali smo sploh na pravi predstavitvi. Še sreča da je bila tu naša »dobra stara« Serdža, saj večino ostalih deklet nismo poznali. Spraševali smo se, kaj lahko pričakujemo od povsem nove ekipe v prihajajočem sezoni. Splošno mnenje je, da ne preveč in da bo vsaka zmaga, ki jo bodo dosegle v ligi prvakov lep uspeh.

na vrhu, Porezen

V soboto 30.8.2014
smo si pogledali pripravljalni turnir, ki se je odvijal v Koprivnici. To je tudi za nas navijače že tradicionalni dogodek, katerega si z veseljem udeležimo. Pogledali smo dve tekme na katerih so igrale naše tigrice. Rezultat pa ni bil v prvem planu saj je popolnoma nova ekipa, ki še potrebuje čas da se uigra.

na vrhu, Porezen

na vrhu, Porezen
Med čakanjem na drugo tekmo smo si pogledali viteške igre, katere se odvijajo vsako leto v tem času.

na vrhu, Porezen

Ogled prireditve je bil naporen. Zato se je prilegla hladna pijača v prijetni senci.

na vrhu, Porezen
Pomerili smo se v lokostrelstvu.

V soboto 6.9.2014
smo se udeležili prvega super pokala, ki se je igral v Ilirski Bistrici. Ni nas bilo prav veliko, bili pa smo. Dekleta so po zagrizeni borbi le strle ekipo Zagorja in tako osvojila prvi super pokal in s tem tudi prvo lovoriko letos. BRAVO TIGRICE.

na vrhu, Porezen

na vrhu, Porezen
Na tekmi se je poškodovala Polona Barič, kar je prava mala katastrofa, saj je na prvih tekmah na katerih je igrala za Krim, prikazala zelo dobre igre. Želimo ji čimprejšnje okrevanje in, da se kmalu vrne v trenažni proces.

V petek 12.9.2014
smo se udeležili prireditve ob praznovanju 30 letnice kluba. Prireditev se je odvijala na ljubljanskem gradu. Vodstvo kluba, lahko samo pohvalimo za organizacijo tega dogodka.
na vrhu, Porezen
Dekleta so pokazala da jim tudi plesni koraki niso tuji. Predstavile so se kot manekenke v športnih oblačilih.

na vrhu, Porezen
Premierno je bila predvajana nova himna, katero je napisal Pero Lovšin.

na vrhu, Porezen
Tamara v »akciji«

na vrhu, Porezen
Ob prijetnem druženju smo imeli priložnost malo »poklepetati«, tako z vodstvom kluba kot tudi s posameznimi igralkami.

V petek 12.9,ter soboto 13.9.2014
se je na Galjevici odvijal tradicionalni turnir Vinka Kandije. Dekleta so osvojila ta tradicionalni turnir. Mogoče smo pogrešali kakšno renomirano tujo ekipo.
na vrhu, Porezen

Med nastajanjem tega prispevka so bile odigrane že tri tekme v ligi prvakinj.

Prva se je odigrala v Stožicah, nasprotnik pa je bil Hypo.
Pred tekmo nismo vedeli kaj lahko pričakujemo, le upali smo, da dekleta lahko to tekmo dobijo. Vsi skupaj smo bili prijetno presenečeni s pristopom, kot tudi s končno visoko zmago.
Sledila je tekma v gosteh pri ekipi Leipziga,
kjer so imela dekleta malo slabši dan in smo izgubili.
Sledila je tekma v Rusiji pri ekipi Dinama.
Želeli smo si, da dekleta pokažejo igro s katero so premagala Hypo in dokažejo, da to ni bil samo trenutni preblisk in ko to najmanj pričakuješ te dekleta prijetno presenetijo. Tekma se ni začela po naših željah. So pa dekleta stopnjevala tempo in na koncu zlomile žilave domačinke. Seveda pa bo potrebno to zmago potrditi 9.11.2014, ko nam v goste prihaja prav ekipa Dinama.

Zato bi vas vse skupaj povabil da se v nedeljo 9.11.2014 dobimo v stožiški lepotici in pomagamo dekletom do nove zmage.
DEJMO KRIM!!!