Pogosta vprašanja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Povsem odvisno. V šolah se začne vadba v 2. razredu OŠ, od 12, leta starosti pa se igralke lahko priključijo vadbi v v klubu.

Kako je organizirana vadba znotraj osnovnih šol po Ljubljani?

Na katerih osnovnih šolah potekajo treningi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Odvisno od selekcije. Do 12. leta starosti znaša xy EUR, nato pa xy EUR. Račune za mesečno vadbo preprosto prejmete preko e-pošte.

Točne zneske najdete na tej povezavi.

vsak dan med xy in xy uro, na razčličnih lokacijah. Več informacij najdeš tukaj.

Kdaj so na sporedu tekme?

Vse urnike treningov in tekem – vključno z lokacijo – si lahko ogledate tukaj. Vendar pa je potrebno dodati, da se urniki treningov in tekem zaradi različnih razlogov tudi spreminjajo, o čemer vas bomo vsekakor pravočasno obvestili

Preko e-pošte, hitrih sporočil (sms, viber itd.) oz sebno. Vsi trenerji so v neposrednem stiku s starši, tako da komunikacija poteka tekoče in pravočasno (morebitne spremembe treningov, tekem itd.)

Vse selekcije se na tekme odpravijo z organiziranim avtobusnim prevozom. Javni potrniški promet Ljubljana je eden od naših partnerjev, ki skrbi za nemoteno in tekoče delovanje. 

To pomeni, staršem ni potrebno voziti svojih otrok na tekme. Seveda pa si (vsaj bližnja) gostovanja lahko ogledate v živo in s tribun podprete svojega otroka oz. celo ekipi.

več različnih selekcij, več info si lahko prebereš tukaj.

Več kot 300, kar vključuje tako šole (okoli 100 deklic) kot klubske selekcije (okoli 200 deklet). #KrimovaDruzina je zelo velika in na to smo izjemno ponosni!

V klubu se pri vseh selekcijah strogo držimo ukrepov in predpisov NIJZ. To pomeni, da skrbimo za in s tem omogočamo varno vadbo naših otrok.

Tekme DPja in PSja so brezplačne, medtem ko cena vstopnic za tekme Lige prvakinj znaša 5€. Verjamemo, da znesek ni previsok, posebej zato, ker tudi s tem podpirate razvoj kluba in mladih.

V tem primeru nam pišite na e-naslov info@rkkrim.com ali pa nas pokličite na tel. št. (vsak delavnik med xy. in xy. uro) na 01/111 11 111.