Po Pavlovi iz Bolgarije še Elizabeth Omoregie

Elizabeth Omoregie je v Ljubljano prišla že ob začetku priprav, tik pred prvo tekmo državnega prvenstva pa je podpisala novo pogodbo, s katero se je pridružila Glorii Pavlovi, ki sta soigralki tudi v bolgarskih reprezentančnih selekcijah. Mlada rokometašica se odlično znajde na vseh zunanjih položajih, pomembna bo tudi v obrambnih nalogah.

Omoregijeva, ki bo 18. rojstni dan praznovala nekaj dni pred začetkom novega leta, je že nekaj let stalna članica reprezentance. V začetku avgusta se je na pripravah izkazala tako z igro v napadu, kot tudi v obrambi. Pokazala pa je tudi svojo hitrost, s katero je dokazala svojo vsestranskost.

Mlada rokometašica, ki bo v Ljubljani seveda nadaljevala z izobraževanjem, je ob prihodu na prvi trening dejala, da je: “zelo srečna ob prihodu v klub. Igranje v Krimu je za 17-letnico, kot sem jaz, velik korak v karieri. Soigralke sem nekoliko spoznala že ob prvem prihodu in jih imam že sedaj rada. Želim, da skupaj z ekipo dosežemo čimveč zmag in skupaj napredujemo.”