Novice

LESTVICE TEKMOVANJ

DELO EHF LIGA PRVAKINJ, GLAVNI DEL, SKUPINA II Tekme Zmage Neodločeno Porazi Gol razlika Točke 1. Györi Audi ETO KC 10 9 1 0 (309:252)

Preberi več »

O Krimovcih

Vabilo Krimovcev, k vpisu in navijanju na kvalifikacijah za Ligo prvakinj –> Pridružite se navijačem Krimovcem! Organizirana skupina navijačev – Krimovci, ki na tekmah spodbujamo igralke

Preberi več »

Odigrana še prva domača tekma nove sezone

Po sodelovanju na mednarodnem pripravljalnem turnirju v Romuniji smo na domačo prijateljsko tekmo povabili zagrebško Lokomotivo. V ogrevalni dvorani Centra Stožice so z 28:33 (13:16) slavile gostje. Naslednja pripravljalna tekma je na sporedu v petek, na kateri se bomo v okviru Memorila Josipa Samardžije Bepa znova pomerili s slovaško ekipo Iuventa Michalovce. Dan kasneje sledita še Budućnost in Podravka Vegeta.

Preberi več »

KOLUMNA: Izjemno poučen turnir v Romuniji

Z malo nejevolje, zaradi oddaljenosti in »neatraktivnosti«, smo potrdili turnir v romunskem Baia Maru, mestecu skoraj na romunsko/ukrajinski meji, po povratku pa so vtisi povsem drugi. S turnirjem v Romuniji smo v strokovnem vodstvu Krima zelo zadovoljni iz več vidikov…

Preberi več »

Končan je prvi pripravljalni turnir

Pretekli vikend smo se v romunskem mestu Baia Mare udeležili močnega pripravljalnega turnirja, ki so se ga udeležile same močne evropske ekipe. Na turnirju sta sodelovala tudi Rostov Don in Astrakhanochka iz Rusije, madžarski FTC in slovaška Iuventa Michalovce. Z zmago in dvemi porazi smo osvojili peto mesto, najboljša strelka turnirja je postala Mirjeta Bajramoska, ki je dosegla 24 zadetkov.

Preberi več »

Prihaja veliki danski up- Melanie Mie Bak

Novo dolgoročno pogodbo smo podpisali z velikim danskim upom, Melanie Mie Bak. 20-letna Melanie je vso kariero preživela v domačem Randersu, za katerega je lansko sezono prvič dokončno prestopila v člansko kategorijo. Pred tem je bila najboljša strelka v mlajših kategorijah (U14 in U16).

Preberi več »

Še dva dneva do prvih letošnjih obračunov

Počasi, a vztrajno se približuje tisto obdobje, ki ga imamo vsi najraje. Le še dva dneva nas ločita do prve letošnje tekme. Prvi nasprotnik bo romunski Baia Mare, ki je organizator pripravljalnega turnirja Challenge Trophy. Poleg našega in domačega kluba, bodo na turnirju zaigrale še štiri močne evropske ekipe, Rostov Don (Rusija), FTC Rail Cargo Hungaria (Madžarska), Iuventa Michalovce (Slovaška) in Astrakhanochka (Rusija).

Preberi več »

Sanja Gregorc se vrača domov

Po enoletni posoji se v Krim vrača Sanja Gregorc, ki bo ob Amelie Goudjo in Manci Jurič znova strah in trepet za Krimove nasprotnice. Podpisala je novo enoletno pogodbo z možnjosto podaljšanja.

Preberi več »

Z dolgoletno pogodbo prihaja Gloria Pavlova

V Rokometnem klubu Krim želimo nadaljevati z razvojem igralk iz perspektivnih v vrhunske, ravno zato vam z velikim veseljem sporočamo, da smo se danes uspeli dogovoriti za novo večletno pogodbo z visoko bolgarsko rokometašico, Glorio Pavlovo. Gloria je bila prejšnji teden na preizkušnji, ekipi pa se bo znova pridružila v prihodnjih dneh.

Preberi več »

Prva tiskovna konferenca je za nami

Današnja tiskovna konferenca je potekala na zanimivem mestu, saj smo predstavnike sedme sile povabili pred dvorano Stožice, ki jo je danes končno obsijalo sonce. Tiskovna konferenca se je začela s kratkim nagovorom Jake Kravanje, ki je napovedal podpis pogodbe z našim novim opremljevalcem športne opreme, to je postala Kempa. V nadaljevanju je besedo prevzela trenerka dr. Marta Bon in igralke, ki bodo klub predstavljale v tej sezoni. Po tiskovni konferenci je bil na vrsti tudi trening odprt za javnost.

Preberi več »

Jelena Grubišić odhaja v Györ

Krim je dobil posredno priznanje za vzgojo vrhunskih igralk. Tokrat na področju šole vratark, ki jo je pred leti začel Rolando Pušnik. Po petih letih v Krimovih vratih se iz Ljubljane poslavlja Jelena Grubišić, ki bo oblekla zeleni dres madžarskega Gyora. Jelena je v naš klub pred petimi sezonami prišla iz Lokomotive, v Gyoru pa bo nadomestila nosečo Katrine Lunde Haraldsen.

Preberi več »

S pripravami se začenja zares

Z dopoldanskim sestankom in pomerjanjem opreme so se začele priprave za prihodnjo sezono. Na popoldanskem treningu so dekleta med seboj zaigrala tekmo, preizkusili pa smo še nekaj kandidatk, ki bi se nam lahko pridružila v prihodnje. 

Preberi več »

Iz Velenja prihaja visoka Lara Hrnčič

Brez višine tudi letos ne bo šlo, pravo ime je zato Lara Hrnčič, visoka levoroka rokometašica, ki je vso svojo rokometno kariero posvetila Velenju, od koder se pred letošnjo sezono seli v Krim. Mlada rokometašica je v zadnjem času tudi stalna članica reprezentance.

Preberi več »