Na zunanjih položajih tudi z Marianno Rebičovo


Krim Mercator se bo v sezono 2019/20 podal s prevetreno in pomlajeno ekipo, del katere bo tudi Marianna Rebičova, ki se odlično znajde na zunanjih položajih, večkrat pa se je že pomerila proti ekipi, ki jo vodi Uroš Bregar.

V slovaških Michalovcah rojena rokometašica se je s tamkajšnjim klubom proti naši ekipi pomerila septembra 2016, v okviru kvalifikacijskega turnirja evropske Lige prvakinj. Tigrice so tekmo dobile z rezultatom 28:22 in kasneje prišle do glavnega dela evropskega tekmovanja.

Pred to sezono je okrepila madžarski Kisvardai, v katerem že igrajo tri nekdanje Krimovke. Leto dni kasneje pa bo v obratni smeri Rebičova prišla v ljubljansko prestolnico, kjer bo del pomlajene in prevetrene ekipe, ki bo pomagala k uresničevanju pomembnih ciljev za prihodnost. Slovaška reprezentantka bo v Ljubljani ostala vsaj dve sezoni.

OSEBNA IZKAZNICA MARIANNE REBIČOVE
Datum rojstva: 15.08.1993
Kraj rojstva: Michalovce, Slovaška

Pozicija: leva zunanja
Višina: 179 cm
Dosednji klubi: IUVENTA Michalovce (Slovaška), Kisvardai

Marianna Rebičova, nova okrepitev Krima Mercatorja:
»Vedno sem sanjala, da bom nekega dne igrala v Ligi prvakinj in zelo sem vesela, da bom v naslednji sezoni lahko del tega spektakla. Imela sem več ponudb iz Madžarske in Rusije, kjer je bil interes zelo močan, a vendarle sem se odločila, da dam prednost Ljubljani. Po najboljših močeh se bom potrudila in pomagala ekipi.«

Naroči se na e-novice

Vpiši svoj e-naslov, da boš na tekočem o naših tekmah in ostalih zanimivostih.