Na vrsti že 11. Memorial Vinka Kandije

Memorial Vinka Kandije je tradicionalni rokometni turnir posvečen enemu največjih rokometnih virtuozov, človeku, ki bo za vedno ostal zapisan v srcih vseh rokometnih navdušencev. Tokratnji, že 11. Memorial bo še posebej slavnosten, saj poteka ob 30. obletnici kluba. Kluba, za katerega je ogromno postoril ravno Kandija.

Memorial bo potekal v dveh delih. V petek, 12. septembra, bosta na sporedu dve tekmi, sledila pa jima bo slavnostna seja ob 30. obletnici kluba, ki bo potekala na Ljubljanskem gradu. V soboto se bodo predstavile tudi naše mlajše rokometašice, ki se bodo v letošnji sezoni znova borile za najvišja mesta. Pozno popoldan bodo na parket znova stopile članice, ki bodo odigrale še tekmi za tretje in prvo mesto.

Na tokratnem memorialu bodo poleg naših Krimovk in Ljubljančank zaigrale še Zagorjanke in Krkašice. V soboto bodo na parket najprej stopile vse starejše deklice, Krimove kadetinje bodo odigrale tekmo proti državni reprezentanci, Ljubljanske kadetinje pa bodo zaigrale proti Zagorju.

Memorial bo potekal na tradicionalnem prizorišču, Galjevici. Vstopnine ni. Svojo udeležbo lahko potrdiš tudi na FB dogodku (klik), kjer bomo obveščali o razporedu in rezultatih tekem. Pripravili pa bodo tudi obsežno foto galerijo.

 

Petek, 12. september:
15:00 RK Krim Mercator – ŽRK Krka Novo mesto
17:00 RK Ljubljana – RK GEN-I Zagorje

Sobota, 13. september:
11:00 Tekma selekcij starejših deklic RK Krim Mercator
12:15 Tekma selekcij kadetinj RK Ljubljana – RK GEN-I Zagorje
13:30 Tekma selekcij kadetinj RK Krim Mercator – Slovenija
16:00 Tekma za tretje mesto
18:00 Tekma za prvo mesto