Krimovke po drugi super pokalni naslov v Portorož

Lanski krstni izvedbi super pokala, letos dodajamo še krstno izvedbo pod milim nebom. Teniško igrišče v Portorožu bo pripravljeno za rokometni spektakel, tekmi ženskega in moškega super pokala. Trenerji in kapetani vseh ekip so pričakovanja pred prihajajočim koncem tedna razkrili na tiskovni konferenci, ki je potekala terasi Kempinski hotela.

Za govorniško mizo sta sedeli trenerka Marta Bon in kapetanka Tamara Mavsar, zraven sta prišli še Lara Hrnčič in Sergeja Stefanišin. Vse igralke so nato odšle tudi v Savudrijo, kjer so pozdravile mlade Krimovke, ki se pripravljajo na začetek sezone.

Trenerka Marta Bon: »Zelo smo zadovoljni, da se je RZS odločila, da bomo soustvarajalec tega velikega dogodka. Veselimo se tekme, komaj jih čakamo. Že lani smo z Žalcem odigrali nekaj kakovostnih in zelo gledljivih tekem. Upam, da bo tako tudi v soboto.«
Kapetanka Tamara Mavsar: »Tekma bo zanimiva za vse gledalce, vesela sem, da se celotna stvar spreminja. Všeč mi je, da se igra zunaj, le upam, da ne bo prevroče. Vesela sem, da se bodo začele domače tekme in z njimi tudi sezona.«

Super pokalna tekma med Krimovkami in Žalčankami se bo v Portorožu začela v soboto, 29. avgusta ob 18. uri. Za tekmo deklet bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji Celja in Velenja, moški del super pokala se bo začel ob 20:30. Še prej bodo igrale vse selekcije mlajših moški reprezentanc.