Krimovke na obisku v vojašnici Edvarda Peperka

Krimovke so današnji dan začele sproščeno, a vendarle popolnoma zares. Obiskale so vojašnico Edvarda Peperka, kjer so odigrale prijateljsko tekmo s tamkajšnjimi vojaki. Tekma, ki smo jo spremljali ni bila krstna, saj sta se ekipi tokrat pomerili že tretjič.

Datum zadnjega srečanja ima že zelo dolgo brado, ekipi sta si torej imeli veliko za povedati. Ob začetnem žvižgu je Elizabeth Omoregie žogo sprejela iz rok ministrice za obrambo Andreje Katič. Ministrica je pred tekmo nagovorila obe ekipi in dejala, da drži pesti za Krimovke, a tokrat je vendarle s srcem pri pripadnikih in pripadnicah vojske.

Krimovke so kaj hitro pokazale, da z njimi ni šale. Vojaki so prikazali odlično igro, a vratarke so pridno zbirale obrambe, preostale rokometašice pa zadetke. Rezultat seveda ni bil glavno merilo, dobre volje pa nikakor ni manjkalo.

Po tekmi je sledila še skupinska fotografija in obljuba, da se čimprej spet srečamo. Zahvaljujemo se vsem iz vojašnice, ki so poskrbeli, da niti deževno vreme ni izbrisalo dobre volje. Se srečamo znova kmalu!