Krimovke kljub atraktivni igri s porazom

Krimovke so na gostovanju pri skopskem Vardarju morale priznati poraz z 41:30. Po atraktivni prvi akciji Krimovk, ki jo je po podaji Allison Pineau zaključila Mirjeta Bajramoska, so domačinke prišle do vodstva, ki so ga držale do konca tekme. Prvi polčas se je končal z rezultatom 21:12, ob koncu je bil rezultat 41:30. Najboljša strelka naših deklet je postala Tamara Mavsar, ki je dosegla osem zadetkov.

Krimovke ne bodo dolgo počivale. V petek v Stožice prihaja Budućnost, tekma se bo začela ob 18. uri. Pridite in navijajte za Krimovke! Kupce vstopnic in najboljše pustne maske čakajo bogate nagradne igre.

WHC VARDAR SCBT – RK KRIM MERCATOR 41:30 (21:12)
SC Jane Sandaski, 3000. Sodnici: Antić, Jakovljević (obe Srbija)

WHC Vardar SCBT: Mechevska, Radičević 8, Mitova, Leynaud, Nikolić 1, Lazović-Varlec 2, Dembele 7, Sokać 2, Althaus 1, Klikovac 1, Penezić 5, Chernoivanenko 2, Ikhneva 5, Suslina, Lekić 6, Grbić 1.
RK Krim Mercator: Petrukhina, Artsiukhovich, Jurič, Luković 3, Čečkova 1, Pineau 5, Mavsar 8, Hrnčič 2, Goudjo 3, Stefanišin, Bajramoska 4, Marinček, Omoregie 1, Koren 2, Jankovič 1, Gregorc.

Sedemmetrovke: Vardar 2 (2), Krim 3 (3)
Izključitve: Vardar 8 minut, Krim 2 minuti

Miša Marinček: “Res je bilo težko vzdržati 60 minut takšne igre, kot smo jo prikazali danes. Nismo odigrali, kot smo se dogovorili. Ne vem, če smo v prvem polčasu napravile dva prekrška v obrambi.”

Marta Bon: “Dejstvo je, da je bila to najboljša tekma Vardarja. Z njihove strani je bilo na tej tekmi veliko vložka. Po takšni tekmi je potrebno reči, da je bil nasprotnik boljši. Igrali so izvrstno obrambo in nas “skontrirali”. Razmišljam o tem, kako našo igro izboljšati.”