Krimovkam še zadnja pripravljalna tekma

Krimovke so odigrale še zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone. V Stožicah so tokrat gostile rokometašice Sesvet, ki so naša dekleta gostile prejšnji teden. Tekma v Sesvetah se je končala z rezultatom 31:43, današanja pa 32:26.

Za spremembo od tekme pred osmimi dnevi je tokrat ekipo okrepila še Tamara Mavsar, ki je odpravila poškodbo dlančnice in s tem skoraj dopolnila klop Krimovk. Nekaj dni bo sicer odsotna Nina Zulič, ki v Romuniji ne bo zaigrala, a bo že kmalu nazaj v polnem pogonu.

Krimovke so danes pred tekmo gostile tudi tiskovno konferenco, kjer je seveda bilo govora o zadnjih pripravah pred nadaljevanjem evropske sezone. Jutri po popoldanskem treningu bodo naša dekleta krenila na pot proti Romuniji, kjer se bodo v soboto ob 16:30 pomerile proti Craiovi. Tekmo bomo v živo prenašali na naši spletni strani.

Današnja tekma se je začela po željah trenerke Marte Bon, z dvema zadetkoma Marije Obradović in enim Polone Barič so naša dekleta hitro povedla s 3:0. Skozi celotno tekmo so Krimovke igrale hitro in zelo dopadljivo igro, vseskozi so držale rezultatsko prednost. Zadnjo pripravljalno tekmo v seriji štirih so tokrat dobile z rezultatom 32:26.

RK KRIM MERCATOR – RK SESVETE AGROPROTEINKA 32:26 (19:13)
Center Stožice. Sodnika: Čeak, Čeak

RK Krim Mercator: Abina 2, Jurič, Luković 2, Milanović-Litre 2, Mavsar 6, Avbelj, Stefanišin, Bajramoska 4, Beganovič 5, Marinček 1, Omoregie 2, Koren 3, Pandžič, Barič 6, Obradović 5, Zrimšek.

RK Sesvete Agroproteinka: Pijević, Karaula, Jakara, Stopić Pa. 3, Blažević 2, Stopić Pe. 6, Peraica A. 1, Vlajsović 2, Bešen L., Petrušić 5, Bešen G., Anđelić, Bezjak 1, Peraica L. 3, Milić 3.

Sedemmetrovke: Krim 6 (4), Sesvete 5 (4)
Izključitve: Krim 2 minuti, Sesvete 0 minut