Alja Varagić v BTC Cityu kolesarila za dober namen

Rokometašice Krima Mercatorja se v Romuniji pripravljajo na prvo tekmo glavnega dela evropske Delo EHF Lige prvakinj, zaradi poškodbe pa z ekipo ni odpotovala Alja Varagić. Ta se je lotila drugačnega podviga, sodelovala je na 24 urnem dobrodelnem kolesarjenju z ultra-maratonskim kolesarjem Markom Balohom.

V Športnem centru Millenium v BTC City ultra-maratonski kolesar Marko Baloh že 15. dobrodelno vrti pedala na 24-urnem kolesarjenju. Kilometre je začel zbirati 24. januarja, ob 12.00, končal pa jih bo ravno opoldne naslednji dan. Ob njem lahko kolesari kdorkoli, prav vsi pa ste vabljeni, da prispevate tudi živila z daljšim rokom trajanja. Vsa zbrana sredstva bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste polje šla za otroke iz socialno ogroženih družin.

Ljubljanske rokometašice sicer v soboto, 25. januarja, čaka prvi preizkus med 12 najboljšimi ekipami v evropskem rokometu. Prve nasprotnice naših deklet bodo rokometašice romunske Valcee. Tekma se bo po našem času začela ob 14. uri, ogledali si jo boste lahko na Šport TV 1.

1. KOLO GLAVNEGA DELA DELO EHF LIGE PRVAKINJ, SKUPINA 2
sobota, 25. januar 2020, ob 14.00, Traian Sport Hall, Valcea
SCM RAMNICU VALCEA (Romunija) : RK KRIM MERCATOR