Prijateljske tekme

prijateljske tekme 2014/2015

81 zadetkov Slovenk in tujk na tekmi za otroke

Na otvoritvi drugega Eurofestovega velikonočnega turnirja so se z dobrodelnimi nameni zbrale številne najboljše slovenske in tuje posameznice prve lige. Sredstva za društvo prijateljev mladine je zbiralo tudi lepo število Krimovk. Sergeja Stefanišin, Alja Jankovič, Miša Marinček, Tamara Mavsar, Alja Koren, Lara Hrnčič in Sanja Gregorc so seveda zaigrale za Slovenke, Mirjeta Bajramoska, Gloria Pavlova,

Read More

V petek na dobrodelni tekmi številne Krimovke

Koper po zaključku moškega Pokala Slovenije ne bo dolgo »stradal« rokometa. V okviru Eurofesta se namreč pripravlja druga izvedba velikonočnega turnirja poimenovanega »Koper Cup«. Turnir bo potekal od petka do nedelje. Pomembno vlogo pa bodo imele tudi Krimovke. Šestnajst Krimovk bo skupaj s preostalimi reprezentantkami in tujkami iz prve slovenske lige zbiralo sredstva za otroke

Read More

Reprezentantke na prvi tekmi boljše od Črne gore

EHF teden, ki je namenjen reprezentančnim pripravljalnim turnirjem, naša dekleta izkoriščajo v Črni gori. Črnogorke, evropske in viceolimpijske prvakinje iz leta 2012, bodo z našimi dekleti odigrale dve prijateljski tekmi, vmes pa bodo naša dekleta zavila še v Nikšić. Na prvi prijateljski tekmi so naša dekleta zdržala uvodni pritisk in z odlično igro prišle do prve zmage z 26:28. Miša Marinček je zbrala 20 obramb, Tamara Mavsar je dosegla pet zadetkov.

Read More

Krimovke drugič zapored zmagovalke Memoriala Vinka Kandije

Memorial Vinka Kandije je vstopil v drugo desetletje, letošnji že 11. zaporedni je bil slovensko obarvan. Poleg obeh domačih članskih ekip sta nastopila še Krka in Zagorje, veliko vlogo pa so dobile tudi mlajše rokometašice. V petek sta potekali tekmi med Krimovkami in Krkašicami in Ljubljančankami in Zagorjankami, po obeh tekmah smo se preselili na Ljubljanski grad, kjer je potekal slavnostni dogodek ob 30. obletnici kluba. V soboto so že v dopoldanskih urah igrišče zasedle Krimove starejše deklice, kasneje pa so se jim pridružile še kadetinje. Piko na i so memorialu dodale Krimove

Read More

Na vrsti že 11. Memorial Vinka Kandije

Memorial Vinka Kandije je tradicionalni rokometni turnir posvečen enemu največjih rokometnih virtuozov, človeku, ki bo za vedno ostal zapisan v srcih vseh rokometnih navdušencev. Tokratnji, že 11. Memorial bo še posebej slavnosten, saj poteka ob 30. obletnici kluba. Kluba, za katerega je ogromno postoril ravno Kandija.

Read More

Odigrana še prva domača tekma nove sezone

Po sodelovanju na mednarodnem pripravljalnem turnirju v Romuniji smo na domačo prijateljsko tekmo povabili zagrebško Lokomotivo. V ogrevalni dvorani Centra Stožice so z 28:33 (13:16) slavile gostje. Naslednja pripravljalna tekma je na sporedu v petek, na kateri se bomo v okviru Memorila Josipa Samardžije Bepa znova pomerili s slovaško ekipo Iuventa Michalovce. Dan kasneje sledita še Budućnost in Podravka Vegeta.

Read More

Končan je prvi pripravljalni turnir

Pretekli vikend smo se v romunskem mestu Baia Mare udeležili močnega pripravljalnega turnirja, ki so se ga udeležile same močne evropske ekipe. Na turnirju sta sodelovala tudi Rostov Don in Astrakhanochka iz Rusije, madžarski FTC in slovaška Iuventa Michalovce. Z zmago in dvemi porazi smo osvojili peto mesto, najboljša strelka turnirja je postala Mirjeta Bajramoska, ki je dosegla 24 zadetkov.

Read More

Še dva dneva do prvih letošnjih obračunov

Počasi, a vztrajno se približuje tisto obdobje, ki ga imamo vsi najraje. Le še dva dneva nas ločita do prve letošnje tekme. Prvi nasprotnik bo romunski Baia Mare, ki je organizator pripravljalnega turnirja Challenge Trophy. Poleg našega in domačega kluba, bodo na turnirju zaigrale še štiri močne evropske ekipe, Rostov Don (Rusija), FTC Rail Cargo Hungaria (Madžarska), Iuventa Michalovce (Slovaška) in Astrakhanochka (Rusija).

Read More