Še 10 dni do prvega vrhunca letošnje sezone

A Leipzig bo naš nasprotnik šele v drugem krogu skupinskega dela. “Prehitel” ga je avstrijski Hypo, ki v Stožice prihaja v petek, 17.10 ob 19.00 uri. Deset dni nas torej loči do prve domače tekme Lige prvakinj.

Vstopnice za prvo domačo tekmo proti Hypu so že na voljo na spletni strani Eventima (klik!), posamezna vstopnica stane 5 EUR, na voljo pa so tudi nekoliko cenejše vstopnice za družine, dijake, študente, upokojence in invalide, cena teh znaša 3,90 EUR. V primeru, da pridete v večji skupini, ki znaša vsaj deset navijačev, cena vstopnice znaša 3,50 EUR.
Na voljo so tudi sezonske vstopnice, ki jih lahko naročite na naslednji povezavi (klik!), cena sezonske vstopnice znaša 25 EUR.

Če želite posebno doživetje tekme najvišje kakovosti, si lahko zagotovite VIP vstopnico. Cena VIP vstopnice za posamezno tekmo znaša 50 EUR, za celotno sezono pa 150 EUR.

Kako do vstopnic? Vstopnice za prihajočo tekmo s Hypom in sezonske vstopnice že lahko kupite na Eventimovi spletni strani (klik!), vstopnice so na voljo tudi v hipermarketih Mercator, na bencinskih poslovalnicah Petrol in v ostalih Eventimovih prodajnih mestih.

Vabimo vas, da si tekmo ogledate v čim večjem številu in s tem tudi dekletom na igrišču dodate še nekaj dodatnih moči.