Članice čakajo na prvi krog nove sezone državnega prvenstva

Državno prvenstvo bo letos potekalo brez končnice, 22 tekem, 11 doma in ravno toliko v gosteh. Prve nasprotnice Krimovk bodo Krkašice, ki se ubadajo s številnimi poškodbami. Prvo tekmo, sicer prijateljsko, smo proti Krki v tej sezoni že odigrali. Na prvi tekmi memoriala Vinka Kandije so dekleta slavila z rezultatom 40:24. Ljubljančanke letos ne bodo obremenjene z rezultati, pomembno je, da čimbolje napredujejo in dozorijo kot vsestranske rokometašice, v prvem krogu jih čaka gostovanje v Zagorju.

 

V Krimovem taboru smo veseli, da je za igro pripravljena Amelie Goudjo, pred dnevi je operacijo kolena prestala Nina Zulič, še vedno pa obstaja upanje, da se bo le-tej izognila Polona Barič. Obema želimo čimprejšnjo vrnitev na parket, na katerem pa bomo še nekaj časa lahko uživali v predstavah Sergeje Stefanišin, ki ravno danes praznuje svoj rojstni dan.

 

Novomeščanke so pred tekmo pripravile tudi poseben dogodek na lastnem Facebooku, tudi tam se lahko “pofočkaš” in prideš navijati za naša dekleta.

 

Sobota, 20. september 2014:
18:00 Stopiče, Novo mesto ŽRK Krka Novo mesto – RK Krim Mercator
19:00 Zagorje RK GEN-I Zagorje – RK Ljubljana