Novice

Ekipa

Izjava za javnost: Krim Mercator v karanteni

Žal je dvoboj med Ljubljančankami in rokometašicami iz Rostov-Dona poleg veselja ob osvojeni točki prinesel tudi skrb v teh že tako večini nič kaj prijaznih časih – na poti v domovino se je na testiranju na letališču v Frankfurtu namreč izkazalo, da je bila ena oseba v Krimovi delegaciji pozitivna na Covid-19.

Preberi več »
Liga prvakinj

Zadetek Maje Svetik za točko proti Rostovu

Rokomet je igra čustev! Hitra, eksplozivna igra velikokrat poskrbi za vrtiljak čustev, ki včasih vzame, včasih pač da. Tigrice so proti ruskemu Rostov-Donu, kandidatu za končno evropsko zmago, igrale odlično. Poljub sreče pa je v zadnjih sekundah prinesla Maja Svetik z zadetkom prek 30 metrov. Čestitke dekleta!

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke po tekmi polni preobratov do velike točke

Rokometašice Krima Mercatorja so odigrale drugo tekmo nove sezone Delo EHF Lige prvakinj. Prvo gostovanje jih je pripeljejo v ruski Rostov, kjer so odlično odigrale prvi polčas (14:12) in napadale do konca tekme. Z metom prek 30 metrov je pomembno točko Krimovkam priborila Maja Svetik (23:23).

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke po zadetek več v Rusijo

Rokometašice Krima Mercatorja v 2. kolu skupinskega dela Delo EHF Lige prvakinj ta konec tedna čaka gostovanje pri ruskem Rostov-Donu. Po minimalnem porazu proti Vipersu nova priložnost za prvi točki prihaja v soboto, 19. septembra. Tekma se bo začela ob 16. uri, kot vselej v tej sezoni, s prenosom na TV Arena Sport 1.

Preberi več »